Η «Ματωμένη Γη» έρχεται στον ANT1...

3

Μια ιστορία που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο πάθη, ανατροπές και συνωμοσίες… έρχεται στον ΑΝΤ1 σε Α’ τηλεοπτική προβολή!

Για τις οικογένειες Castaneda και Montiel, η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού είναι κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Είναι τρόπος ζωής και πάθος!

Ο Crisanto Castañeda ήρθε στη Νάπα πριν από τριάντα χρόνια χωρίς μια δεκάρα στην τσέπη του. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, έχει κατακτήσει τους στόχους του: μια πιστή σύζυγο, τη Mercedes, τέσσερα παιδιά (Emilio, Aurora , Paloma και Leonardo), υπέροχους αμπελώνες και μια  μπουτίκ  με εκλεκτά  κρασιά…

Από την άλλη, η Natalia Martínez de Montiel γεννήθηκε και μεγάλωσε στους υπέροχους αμπελώνες  της Νάπα και παντρεύτηκε τον Paco Montiel, έναν μορφωμένο και καλό άνδρα, ο οποίος υποστήριξε το όνειρο της να γίνει οινοποιός. Έχει μόνο έναν γιο, τον Luis Montiel, ενώ  μεγάλωσε και τον μεγαλύτερο γιο του συζύγου της, τον «δύσκολο» Juan José Montiel.

Τα μέλη των οικογενειών  Montiel και Castañeda είναι φίλοι και συνεργάζονται  στενά, βοηθώντας ο ένας τον άλλο στην παραγωγή κρασιού. Αλλά αυτή η ειρηνική σχέση κλονίζεται όταν ο Emilio ,ο μεγαλύτερος γιος  των Castañeda, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκλήθηκε από την απερισκεψία του καλύτερου φίλου του, του Juan José Montiel.  Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, ο  Crisanto Castañeda ορκίζεται να καταστρέψει τον Juan Jose και τους Montiel. Όμως, θα αντιμετωπίσει ισχυρή αντίσταση και εμπόδια από  τη Natalia Montiel. Παρ 'όλα αυτά  που συμβαίνουν γύρω τους, παρά το μίσος και τη δυσαρέσκεια που τους περιβάλλει, ένας παράφορος έρωτας θα φουντώσει αναμεσά στον  Juan Jose Montiel και την όμορφη αλλά και παντρεμένη  Aurora Castañeda.

Aπό τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, στις 16:45 η «Ματωμένη Γη» θα μας καθηλώσει. Έντονα συναισθήματα που εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη, χαρακτήρες που φτάνουν στα άκρα για όσα επιθυμούν, και δύο οικογένειες για τις οποίες η γεύση του κρασιού θα μετατραπεί σε δίψα για εκδίκηση!


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Tony Rodríguez, Otto Rodríguez, Ricardo Schwarz

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ana Belena, Lambda García, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega, Carolina Gómez, Miguel de Miguel, Gloria Peralta, Daniel Elbittar, κ.ά.


#MatomeniGi

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στον Αντ1 δεν έχει υπάρξει τηλενουβέλα που να μην έχει κοπεί. Για να δούμε αυτό θα βγάλει μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω μόνο να μην είναι μεταγλωττισμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασσικά, θα παιχτεί μερικές μέρες στον ΑΝΤ1, θα διακοπεί και κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί στο "νεκροταφείο τηλενουβελών" TV Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !