Στον ANT1 ή στον ΣΚΑΙ η Μαριάνα Τουμασάτου;

1

Mπορεί η “Φωτογραφία της ζωής μου” στον ΑΝΤ1 να μην πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες εβδομάδες η Μαριάννα Τουμασάτου η εκπομπή ήταν εξ αρχής για 12 επεισόδια, ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως αποτελεί μήλος της έριδος ανάμεσα σε δυο κανάλια. Από τη μια η ηθοποιός έχει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για 2 χρόνια με τον ΑΝΤ1 κι από την άλλη βολιδοσκοπείται πολύ έντονα από τον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα από τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο που υπογράφει τη νέα δραματική σειρά και την πρώτη της καριέρας του ως βασικός σκηνοθέτης που ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Νέου Φαλήρου σε διασκευή σεναρίου Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν δυο σημαντικά αγκάθια που εμποδίζουν την Μαριάννα Τουμασάτου να πει το “ναι” όσο κι αν φλερτάρει με την ιδέα. Από τη μια, όπως προείπα, είναι το συμβολαιο με τον ΑΝΤ1 πράγμα που σημαίνει ότι για να πάει στον ΣΚΑΪ θα πρέπει ή να αποδεσμευτεί ή να το σπάσει. Μάλιστα, αυτό το τελευταίο είναι κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί καθόλου καθώς με το κανάλι του Αμαρουσίου όχι μόνο έχει άριστες σχέσεις και έτρωγε ψωμί για πολλά χρόνια, αλλά και σε δύσκολες εποχές όπως η περσινή πληρωνόταν κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν δούλευε από την αρχή της σεζόν. Από την άλλη, εμπλοκή φαίνεται να δημιουργείται και με την περιοδεία της με το έργο “Ειδικές περιστάσεις” του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που κάνει πρεμιέρα στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.


Πηγή: tinamess

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πλάκα πλάκα η Τουμασάτου είναι από τα πολύ σταθερά πρόσωπα του αντ1. Έχει ταυτιστεί, είναι 7 χρόνια συνεχόμενα. Και η αλήθεια ότι έχει και μεγάλο γκελ σαν ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !