Καρτ ποστάλ: Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ1...

Άρης Κατσιφής
0

 


«Το αγόρι με το ασήμι κοστούμι» είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ και έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1.

 Τα γυρίσματα του Καρτ Ποστάλ πραγματοποιήθηκαν στο Λασίθι και, σύμφωνα με το σενάριο, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής και συνδετικός κρίκος στις 12 αυτοτελείς ιστορίες, ένας γοητευτικός αρχαιολόγος, έρχεται στην Κρήτη ως σύμβουλος σε μια ανασκαφή.

Αυτό το ταξίδι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Το Λασίθι είναι η γενέτειρα του πατέρα του και ο τόπος που σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, τη Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη).

 Όμως εκείνη τον προδίδει και ο Τζόζεφ καταρρέει. Τότε γνωρίζει τον Ακη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), με τον οποίο μοιράζονται τον ίδιο πόνο, καθώς και η δική του σύντροφος τον έστησε στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 15 χρόνια. Η συνάντησή τους είναι καθοριστική...

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει μαζί με τη συγγραφέα ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

 

Πηγή: Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !