Ανατροπή στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

 


Αλλαγή σχεδίων στον ANT1 όσον αφορά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το σόου θα βγει στο Β μισό της σεζόν λόγω έλλειψης χρόνου, τελικά σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr, ο προγραμματισμός αφορά την έναρξη του φορμάτ το Φθινόπωρο. 

Για την παρουσίασή του έχουν περάσει από δοκιμαστικό μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Φυσικά ισχύουν και τα ονόματα που γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες. Θανάσης Αλευράς, Ησαΐας Ματιάμπα, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Γιώργος Λέντζας, Νικόλας Ράπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» υπάρχουν πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό, όχι μόνο από Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και πολλούς ξένους, ακόμα και από χώρες στις οποίες προβάλλεται το συγκεκριμένο σόου. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι αγαπούν τη χώρα μας ή θα βρεθούν για διακοπές εδώ και με αυτή την αφορμή δήλωσαν συμμετοχή. Οι παραπάνω υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι προέρχονται από Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Μαδαγασκάρη, Ρωσία, Ιταλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Αλγερία. Στις 31 Ιουλίου θα γίνει audition στην Κρήτη και στις 7 και 8 Αυγούστου στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα λέω εδώ και ένα μήνα ότι θα βγει στο Α μισό, ξέρω κάποιον που έχει περάσει ήδη τις auditions και του είπαν ότι τον Σεπτέμβριο ξεκινάνε
Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Λογικά θα παιζει παρασκευες που δε θα έχει chef και μέλισσες?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και Κυριακές μπορεί να παίζει. Πάντως από όλα αυτά τα ονόματα, περισσότερο μαρέσει του Αλευρά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ίσως το βάλλουν ΠΣΚ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άκου Κόνι Μεταξά, χαχα, άντε και εις ανώτερα με Ζοζεφίν. Καθόλου μπάτζετ δεν υπάρχει;
Ο χρήστης Γιάννης είπε…
H φάρμα παει σίγουρα για Φεβρουάριο? Είναι άδειο το προγραμμα του ΣΚ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Φάρμα ξεκινάει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και έχει διπλασιαστεί το έπαθλο από 50.000 σε 100.000 €. Ο Τανιμανήδης δεν είναι σίγουρο ότι θα την παρουσιάζει. Θα προβάλλεται περισσότερες ημέρες.