Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει το Style me up...


 Επιστροφή στο χώρο που εκείνη αγάπησε πολύ κι εκείνος ,όμως, με τη σειρά του τη λάτρεψε και την αποθέωσε θα επιχειρήσει να κάνει από Σεπτέμβρη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Με άλλα λόγια; Η “Pop Up” Ηλιάνα, θα επιστρέψει στο χώρο της μόδας. Και μάλιστα; Μέσα από τη τηλεόραση, μιας και δεν θα σταματήσει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες!

Μπορεί το “Pop Up” να ρίχνει αυλαία, όμως, η Ηλιάνα παραμένει κανονικά στο δυναμικό του Alpha και λίαν συντόμως θα ξεκινήσει και τη… προθέρμανση για του χρόνου.

Πως μπορεί τώρα να συνδυαστεί η τηλεόραση με το χώρο της μόδας; Απλούστατο! Βάζοντας την Ηλιάνα να κάνει μία εκπομπή που ν΄ασχολείται με τη μόδα και με τις fashion συμβουλές, σαν όλα εκείνα τα πρότζεκτ που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται non stop σε όλα τα κανάλια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iwoman.gr της Νάνσυς Νικολαίδου, το πρότζεκτ αυτό δεν θα είναι άλλο από το “Style me Up”, το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, στη μετά Open εποχή, θα βρει τηλεοπτική στέγη στον Alpha κι αφού φυσικά έχει πλήρως ανανεωθεί και ξανά στηθεί από την “Barking Well Media”, που θα εξακολουθήσει να υπογράφει την παραγωγή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φορμάτ αυτό το παρουσίαζε την περσινή σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Αν πω ότι το ειχα προβλέψει δεν θα με πιστέψει κανείς... 😅
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λογικο, ήταν τόσο επιτυχημένο που πρέπει τα κανάλια να σφάζονται για να το πάρουν. Αν είναι δυνατόν...