SPOILER: Μπαίνει στον ΗΛΙΟ και ανατρέπει πολλά...

0

Η Μαρία Γεωργιάδου, η σεναριογράφος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος», έχει ετοιμάσει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, αλλά και δυνατές συγκινήσεις για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το my tv, στα πρώτα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις σοβαρές επιπτώσεις που άφησε η έκρηξη που πραγματοποιήθηκε την ημέρα του γαμήλιου πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη στο κτήμα. Υπάρχουν άτομα σοβαρά τραυματισμένα, ενώ ο φόβος και η αγωνία κυριεύουν τους ήρωες.

Παράλληλα, με αυτή τη δύσκολη και γεμάτη άγχος κατάσταση που επικρατεί, ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου συγκλονίζει τους πάντες, πόσο μάλλον την οικογένειά του, αλλά και τους κοντινούς του ανθρώπους. Κι ενώ όλοι ενώνονται και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μετά το τραγικό αυτό συμβάν βοηθώντας ψυχολογικά ο ένας τον άλλον, μία νέα άφιξη αναμένεται να τους αναστατώσει με τον καιρό... Ο λόγος για μία μοιραία γυναίκα, η οποία καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα της Καβάλας για μία προσωπική της υπόθεση.

Μάλιστα, η παρουσία της αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή όλων των ηρώων. Η ίδια πρόκειται να εμπλακεί άμεσα με τον Δημήτρη, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και με άλλους ήρωες, οι οποίοι θα εισβάλλουν σταδιακά στο σίριαλ ανακατεύοντας ξανά την τράπουλα. Μην ξεχνάμε πως και στον δεύτερο κύκλο του δραματικού σίριαλ θα υπάρχει έντονο το αστυνομικό στοιχείο... Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο η παραγωγή αναζητάει την ηθοποιό που θα υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !