Θανάσης Πάτρας: Πήγα στη «Φάρμα» γιατί ήταν μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή του στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, αλλά και για τον νικητή Κώστα Γκρέκα. «Δεν περίμενα ότι θα ζήσω τόσο έντονα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχα μείνει ποτέ μακριά από το παιδί ούτε από την γυναίκα μου. Είμαστε μαζί από το 2004 και δεν θυμάμαι να έχει λείψει κανείς από τους δυο μας παραπάνω από μία εβδομάδα. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο όλο αυτό» υπογράμμισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ριάλιτι δεν ένιωσε ποτέ το αίσθημα της πείνας σε αντίθεση με πολλούς πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρεσάκη και η Κάτια Δέδε που συνεχώς παραπονιούνταν ότι πεινούσαν. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει χάσει εννέα ολόκληρα κιλά. «Οι πρώτες πέντε ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί είναι ένα σπίτι γεμάτο κάμερες και αυτό δεν το έχεις ξανά ζήσει. Θυμάμαι τον Γκρέκα, του έλεγα έλα εδώ ρε και είχε έναν τρόμο στο βλέμμα, αλλά είναι χαμηλών τόνων εξαιρετικό παιδί και άξιος νικητής, αλλά ήταν πάρα πολύ τρομαγμένος στο βλέμμα» πρόσθεσε.

Τέλος, ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δέχτηκε να μπει στην «Φάρμα». «Καθόλου για το έπαθλο δεν πήγα. Πήγα και για την τηλεοπτική παρουσία, θεώρησα ότι είναι μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart, σε ξαναβάζει στα πράγματα, γιατί είναι mega project και δεν φέρεις και την ευθύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !