Υπέγραψε με το OPEN η Τσολάκη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Είναι οριστικό κι ας μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. Η Ελένη Τσολάκη, επιστρέφει στην τηλεόραση αυτό το καλοκαίρι – αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα “αγκάθια” και αναλαμβάνει νέα εκπομπή στο πρωινό του OPEN. Έτσι, θα αντικαταστήσει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με το τέλος της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι αν όπως λέγεται το “Ευτυχείτε” κατεβάσει αυλαία στις 9 Ιουλίου από την Δευτέρα 12/7 στον αέρα θα βγει το νέο καλοκαιρινό πρωινό με την Ελένη Τσολάκη. Μάλιστα, από ότι λένε οι πληροφορίες , έχουν ήδη κλείσει και οι συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν στον αέρα.

Δίπλα στη νέα εκπομπή που θα κάνει η Ελένη Τσολάκη στο OPEN, θα βρεθεί και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου που πέρσι ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα και σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς τον Γρηγόρη που βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, κανείς από τους παραπάνω δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την επιτυχία αυτή και δυστυχώς αυτή είναι η “κατάρα” των παρουσιαστών του καλοκαιριού.

Αυτό, λοιπόν, θέλησε να διαπραγματευτεί και η παρουσιάστρια, η οποία έχοντας πάρει το μάθημά της τα προηγούμενα χρόνια με τις συνεργασίες της αποφάσισε να μην χαριστεί σε κανέναν. Ωστόσο, πάνω που νομίζαμε ότι η κόντρα της με στέλεχος του OPEN αναφορικά με το διετές συμβόλαιο που είχε θέσει ως προϋπόθεση θα της στοιχίσει την επιστροφή της στην τηλεόραση, τελικά τα κατάφερε.

Σε αυτό φαίνεται πως έβαλε χεράκι το έντονο παρασκήνιο που φαίνεται να υπάρχει με την παραμονή ή όχι στο κανάλι τη νέα σεζόν, τόσο της Κατερίνας Καινούργιου όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου, που φαίνεται πως εγκαταλείπουν το πλοίο πριν βουλιάξει.

-To ρεπορτάζ ανήκει στην Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !