Ποιος αγαπημένος ηθοποιός της «Λάμψης» επιστρέφει σε νέα σειρά του Mega;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Το ότι το Mega έχει αποφασίσει φέτος να επενδύσει στη μυθοπλασία, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κανάλι είναι γεγονός. Το έχουμε καταλάβει από τα τόσα σίριαλ που ετοιμάζει, αλλά και τις πολύ δυνατές υπογραφές που έχει εξασφαλίσει.

Από τον Δεκέμβριο μάθαμε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στο Mega με τη «Γη της Ελιάς», ενώ λίγο μετά ανακοινώθηκε και το comeback των Ρέππα-Παπαθανασίου με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Στο Mega επιστρέφει και ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αλλά και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης που ήταν ο σκηνοθέτης του «Νησιού».

Ανάμεσα στις σειρές που ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν είναι και η διασκευή της γαλλικής σειράς Demain nous appartient,  που στα ελληνικά θα γίνει «Το αύριο μας ανήκει». Πρόκειται για μία καθημερινή σειρά με πολύ σασπένς που υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς.

Για τη συγκεκριμένη σειρά που θα αρχίσει να γυρίζεται μέσα στο καλοκαίρι σίγουροι θεωρούνται ο Αντώνης Καρυστινός και η Ελισάβετ Μουτάφη,ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις είναι η Λένα Δροσάκη και ο Τζώνης Θεοδωρίδης. Η επιστροφή του λατρεμένου «Στράτου» από την «Λάμψη» είναι σίγουρα πολύ ευχάριστη είδηση, μιας και οι τελευταίες δουλειές που είχε κάνει στην τηλεόραση ήταν οι «Αέρινες σιωπές» τη σεζόν 2002- 2003 και οι «Φιλοδοξίες» που ολοκληρώθηκαν το 2006.

Περιμένουμε εναγωνίως να πέσουν οι υπογραφές, γιατί με αυτό το καστ το σίριαλ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !