Τα δύο σενάρια για την πρωινή ζώνη του Mega...


Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην πολύ πρωινή ζώνη του Mega. 

Αυτή τη στιγμή δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια ως προς την ώρα προβολής. Το πρώτο είναι να ξεκινά 7.30 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 10.00 και το δεύτερο να αρχίζει στις 8.00 και να τελειώνει στις 11. 

Όπως και να χει, θα δίνει lead in στο "Πάμε Δανάη". Στην περίπτωση που εφαρμοστεί το πρώτο σενάριο, η Δανάη θα βρίσκεται στο slot 10-12, θα ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεις και στη 1.00 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη. Στην περίπτωση του δεύτερου σεναρίου η Δανάη θα προβάλλεται στο 11-1, θα ακολουθεί το δελτίο μέχρι τις 13.30 και θα ακολουθεί η Ελένη.

Για να δούμε...


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Το πρώτο σενάριο μου φαίνεται καλυτερο. Η Ελεωνόρα θα προλαβαίνει την ομοειδή Σταματίνα, η Δανάη θα ξεκινάει επίσης μαζί με τον ανταγωνισμό στην συνηθισμένη της ώρα, το δελτίο θα παίζει σε μια ώρα χωρίς ανταγωνισμό (όπου και παλαιότερα το δελτίο του Άλφα εκείνη την ώρα τα πήγαινε ικανοποιητικά) και τέλος και η Ελένη θα βγαίνει στην κλασσική της ώρα που την έχει συνηθίσει το κοινό και φυσικά εφόσον ξεκινάει νωρίτερα θα βρίσκεται λιγότερη ώρα απέναντι από Μουτσινά-Μακρυπούλια, που ομολογουμένως αποτελουν πολυ σκληρό ανταγωνισμό. Βέβαια, όπως και να έχει πραγματικά απορώ πως θα διαφοροποιηθούν θεματολογικα 3 μαγκαζίνο που θα παιζουν σχεδόν back-to-back, από την στιγμή μάλιστα που όπως ακουγεται η εκπομπή της Μελέτη θα τείνει τελικά περισσότερο στην ψυχαγωγία παρά στο infotainment.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή συνολικά 5 ενημερωτικές - ψυχαγωγικοσχολιαστικές εκπομπές την ημέρα; "Κοινωνία Ώρα Μέγκα", Μελέτη, "Πάμε Δανάη", Μενεγάκη, Ευαγγελάτος. Αν η Μελέτη το παίξει μισή - μισή (infotainment) 2,5 εκπομπές την ημέρα ανά είδος. Δεν φοβούνται ότι θα στερέψουνε από θέματα ή απλά θα επαναλαμβάνονται; Πόσες φορές να δώσουν συνέντευξη οι ίδιοι καλλιτέχνες στο ίδιο κανάλι για να είναι όλοι ικανοποιημένοι; Πόσο να αναλυθεί / σχολιαστεί το κάθε ριάλιτι, ή καλλιτεχνικό θέμα;