Αυτό είναι το σόου που έχει προτείνει το Mega στη Μαρία Μπεκατώρου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί αυτό το καλοκαίρι σε ότι έχει να κάνει με τη Μαρία Μπεκατώρου, τις αδιέξοδες συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 και την επόμενη τηλεοπτική της μέρα στο Mega.

H Μαρία Μπεκατώρου απ΄ότι όλα δείχνουν μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, κλείνει πίσω της την πόρτα του ANT1 κι ετοιμάζεται ν΄ανοίξει Megaλα “φτερά” για να ξεκινήσει το επόμενο τηλεοπτικό της “ταξίδι”.

Ο ΑΝΤ1 και η Μαρία μετά από δύο συνεχόμενα ραντεβού που έκαναν, ως γνωστόν δεν κατάφεραν να βρουν μία χρυσή τομή για να μπορέσουν να συνεχίσουν να πορεύονται παρέα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουν αποφασίσει να μη προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από την άλλη μεριά, το Mega είναι το κανάλι εκείνο που πραγματικά διεκδίκησε με πάθος τη Μαρία και απ ΄ότι όλα δείχνουν, είναι και το κανάλι που θα τη κερδίσει, μιας και “ο επιμένων νικά”! Και μάλιστα; Η Μαρία την ερχόμενη σεζόν θα έχει στο Mega διπλό ρόλο, έτσι για να τη “χορτάσουμε”. Θα παρουσιάζει και τηλεπαιχνίδι και σόου!!!

Μάλιστα, όπως έχει ,ήδη, διαρρεύσει, το τηλεπαιχνίδι για το οποίο μιλάμε είναι το “The Chase”, ενώ ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε μέσα εδώ από το iwoman.gr αποκλειστικά και το εντυπωσιακό, glam σόου που έχει το Μεγάλο Κανάλι για τα… “μάτια” της Μαρίας και μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iwoman.gr και της Νάνσυς Νικολαίδου, η Μαρία θα παρουσιάζει στο Mega το σόου “I can do that”! Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου που βγήκε στον αέρα το 2015 μέσα από το NBC, με παρουσιαστή τον κωμικό και ηθοποιό Marlon Wayans! Από τότε μέχρι και σήμερα τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε πάνω από 20 χώρες του κόσμου!

 Πρόκειται για ένα φορμάτ το οποίο αναμφισβήτητα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι… “αδελφάκι” του “Familiar”, μιας και είναι στημένο πάνω σε μία ανάλογη τηλεοπτική φιλοσοφία και φυσικά “κομμένο και ραμμένο” στο στυλ της αγαπημένης παρουσιάστριας. Μόνο που εδώ εννοείται πως δεν έχουμε να κάνουμε με μεταμορφώσεις, αλλά με διάφορα… challenge, που θα πρέπει ν ΄αντιμετωπίσουν οι εκλεκτοί συμμετέχοντες.

Με άλλα λόγια όπως και στο “Familiar”, οι παίκτες θα είναι προσωπικότητες από το χώρο της εγχώριας showbiz και του θεάματος και οι οποίοι θα πρέπει να το ΄χουν με τις… προκλήσεις. Σε κάθε παίκτη κάθε εβδομάδα θα ανατίθεται μία μεγάλη πρόκληση, την οποία όλες τις προηγούμενες μέρες θα προετοιμάζει και θα εξασκείται πάνω σ ΄αυτή για να μας την παρουσιάσει τελικά, live στο πλατό.

Οι προκλήσεις αυτές μπορεί να είναι από… τραγούδι και χορό, μέχρι ακροβατικά, μαγεία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, στις οποίες οι συμμετέχοντες θα “εκπαιδεύονται” από τους ανθρώπους που είναι οι αρχικοί “ερμηνευτές” όλων αυτών των πραγμάτων.

Φυσικά, θα υπάρχει και ψηφοφορία, ενώ στο τέλος ο σκοπός είναι ν’ αναδειχθεί “ο καλύτερος παρουσιαστής”, που θα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με μία γρήγορη ματιά βλέπω αρχικά ότι το πρόγραμμα είναι Ισραηλινής προέλευσης (όπως το Rising Star, The Four, κλπ). Έχει ενδιαφέρον ότι πολύ σπάνια οι δημοσιογράφοι αναφέρονται στην αρχική εκδοχή και προτιμούν να παραπέμπουν στην Αμερικάνικη, προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού. Επίσης, τα δικαιώματα πουλήθηκαν μεν αλλά σχεδόν όπου προβλήθηκε διήρκησε μόνο μία σεζόν. Κι αυτό στο διάστημα 2014-2018. Έκτοτε αγνοείται. Άρα δεν το κόβω για καμιά διεθνή επιτυχία, μάλλον κάτι φτηνό και ξεχασμένο, ίσα ίσα για να έχει ένα "λαμπερό" show και το Mega. Το The Chase από την άλλη είναι όντως επιτυχημένο φορμάτ και ελπίζω να πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος.Γιατι θελουν να καταστρεψουν το "The chase"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τε δικαιώματα του The Chase ανήκουν στον Alpha.
    Το έχουν εξασφαλίσει πέρσι, το αδερφό κανάλι στην Κύπρο ήδη το προβάλλει, ενώ από την άνοιξη του 2022 θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. Με επικρατέστερο παρουσιαστή τον Διονύση Ατζαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !