Προ των πυλών η συνεργασία Μπεκατώρου-MEGA

0



Ένα βήμα πριν κλειδώσει στο Μεγάλο Κανάλι είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως θα αναλάβει δυο projects που επιθυμεί να βγάλει ο σταθμός.

«Η πρόταση που της έγινε είναι πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμεί η Μαρία Μπεκατώρου, δηλαδή ένα τηλεπαιχνίδι και ένα βραδινό σόου. Όσον αφορά στο πρώτο, πρόκειται για το παιχνίδι The Chase, ενώ σχετικά με το βραδινό σόου φαίνεται ότι έχει εμπλακεί και ο κουμπάρος της Αντώνης Ρέμος στις συζητήσεις», είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμόγελα».

Ενω για τον κανάλι του Αμαρουρίου,η δημοσιογράφος δήλωσε: «Ο ΑΝΤ1 είχε ραντεβού με την παρουσιάστρια πριν από το Πάσχα και της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ενώ δεν υπήρχε άλλο project για εκείνη. Στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκαν οι επαφές με το MEGA, επανήλθε με το Game of Chefs, το νέο reality του ΑΝΤ1, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει θέση παρουσιαστή και να υπάρχει θα είναι διακοσμητικός».

«Είναι σαν οι πολύ στενοί συνεργάτες της Μαρίας να μετακινούνται στο επόμενο κανάλι, στο οποίο θα καταλήξει και η ίδια. Νομίζω συνδέονται όλα αυτά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !