Πρώτο meeting για Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μαζί με την Κλεοπάτρα Πλατάκη βρέθηκαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για να συζητήσουν σχετικά με την νέα τους εκπομπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews, οι ίδιοι μοιράστηκαν με την σύμβουλο προγράμματος Χρύσα Μουσούρου και με τον γενικό διευθυντή προγράμματος Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, τις ιδέες τους για την ταυτότητα και την θεματολογία του δίωρου μαγκαζίνο που πρόκειται να αντικαταστήσει την εκπομπή "ΦΛΕΡΤ" της Νάντιας Κοντογιώργη. Κατά την διάρκεια ήταν παρών ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το πρότζεκτ, ο Θανάσης Τσαουσόπουλος.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι συντελεστές επιθυμούν το πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπμτεμβρίου ενω μέσα στο καλοκαίρι το πλατό του "ΦΛΕΡΤ" θα μετατραπεί σε ένα ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό loft, το οποίο θα έχει άρωμα "DOT". Η εκπομπή θα μοιράζεται σε τρία σαρανταπεντάλεπτα, και όσον αφορά την θεματολογία της οι δύο παρουσιαστές θα κινηθούν σε γνωστούς για εκείνους δρόμους.

Το "Στούντιο 4" όπως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με καλεσμένους που απασχολούν την επικαιρότητα καθώς και χρήσιμα βίντεο. Παράλληλα, το κομμάτι της μαγειρικής θα χρειαστεί να μαγνητοσκοπηθεί, αφού είναι αδύνατο να υπάρξει λειτουργική κουζίνα στο στούντιο. Το στοιχείο που σίγουρα θα λείψει από την εκπομπή είναι το μουσικό κομμάτι, δηλαδή δεν θα υπάρχουν καλεσμένοι τραγουδιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !