Mad Summer Tour. Get on the board

0

 Το νέο πρόγραμμα του Mad υποδέχεται το καλοκαίρι και ανεβάζει την ένταση στα ύψη.Η πιο ξέφρενη εποχή του χρόνου είναι εδώ και το πάρτι στο Mad ξεκινάει μέσα από τις καλύτερες μουσικές ζώνες σε Mad TV, Mad Viral, Mad Greekζ, Mad World και στο mad.gr.

Mad TV

Summer Hits: Τα αγαπημένα “Summer Hits” επιστρέφουν στο Mad TV και καθημερινά 19:00-20:00 και το Σαββατοκύριακο στις 14:30-16:30, μπορείς να απολαύσεις τα πιο hot καλοκαιρινά, Ελληνικά και International τραγούδια.

Latin Vibes: Καλοκαίρι χωρίς χορό και πάθος γίνεται; Από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι μεγαλύτερες Latin επιτυχίες βρίσκονται στο Mad TV και για μισή ώρα (20:00 – 20:30) μπορείς να μεταφερθείς κι εσύ σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα.

Take A Seat: Η εκπομπή που έκανε τους συνδρομητές της Cosmote TV να ξεκαρδιστούν, «Take A Seat», έρχεται και στο Mad TV με το πιο τρελό δίδυμο, Tsede The Real και Katerina Vlachou να αναβιώνουν κάθε Κυριακή 21:00 – 21:30, το τετ-α-τετ τους με διάσημους YouTube creators.

Mad Viral

Viral Beach: Ποια τραγούδια γίνονται viral κάθε καλοκαίρι; Κάθε μέρα 21:00 – 22:00 κάνε βουτιά στη θάλασσα των επιτυχιών και απόλαυσε τα κορυφαία, Ελληνικά και International hits που κάθε χρόνο παίζουν στο background των διακοπών σου.

Tanned Tokers: Το TikTok θα «φορεθεί» πολύ αυτό το καλοκαίρι, γι’ αυτό στο Mad Viral κάθε Σαββατοκύριακο 22:00 – 23:00 γίνεται το πιο εκρηκτικό πάρτι, με καλεσμένους όλους τους καλλιτέχνες που τα τραγούδια τους έχουν γίνει viral στο διάσημο app.


Mad Greek

Summer In Greekζ: Υπάρχει κάτι καλύτερο από το καλοκαίρι στην Ελλάδα; H ζώνη «Summer In Greekζ» έρχεται να το απαντήσει με τα πιο καλακαιρινά, Ελληνικά τραγούδια που θα ακούγονται στη διαπασών από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30 – 18:30.

Mykonooos: Τα Ελληνικά νησιά κάθε καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Μαγικά μέρη, καταγάλανα νερά και τα νησιώτικα clubs γεμάτα από κόσμο! Στο Mad Greekζ κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:00 – 19:00 θα μπορείς να ζεις κι εσύ αυτή την εμπειρία ακόμα και αν είσαι «κλεισμένος» στο σπίτι.


Mad World

Summer In Greece: Κάθε χρόνο όλοι οι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους γιατί όπως είπε και ο Γιώργος Μαζωνάκης «like here, nowhere». Ολόκληρη η Αμερική παίρνει μια γεύση από Ελλάδα και από Δευτέρα έως Κυριακή το απόγευμα (00:00-01:00 ώρα Ελλάδος) θα ακούγονται δυνατά στην ομογένεια τα πιο hot Eλληνικά, καλοκαιρινά τραγούδια.


Συντονίσου στο mad.gr, στα social media του Mad και ανακάλυψε πολλές και διασκεδαστικές εκπλήξεις που θα σου κρατήσουν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι.


#MadGreeceTV #MadSummerTour



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !