H δημόσια συγγνώμη του Αλέξη Παππά στην Άννα-Μαρία Βέλη

0



 

Καλεσμένος στην εκπομπή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN ήταν σήμερα ο Αλέξης Παππάς. Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τους συμπαίκτες του. 

«Μπροστά στις κάμερες ήμασταν όλοι διαφορετικοί, όταν έφευγαν οι κάμερες νιώθαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την αντιπαλότητα. Για παράδειγμα, είχε τύχει να μιλήσουμε με τον Τζέιμς πίσω από τις κάμερες. Όλοι προσπαθούν να κάνουν κινήσεις που θα τους βοηθήσουν να μείνουν μια εβδομάδα παραπάνω. Και αυτή είναι η πραγματικότητα»

Για τον χαρακτηρισμό που έδωσε στην Άννα -Μαρία Βέλη δήλωσε: Η λέξη "καρκίνωμα" για μένα σημαίνει πως είναι ένα ξένο σώμα που φέρνει βλάβη στο υπόλοιπο σώμα. Είπα και φεύγοντας ότι δεν έχω καλλιεργήσει κανένα συναίσθημα μίσους προς τα υπόλοιπα παιδιά. Το ότι ήμουν πιο οξύς αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι είχαμε και χαρακτηρισμούς μέσα στο παιχνίδι και βρισιές από άλλους παίκτες επίσης. Η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο οπότε δεν ήθελα να επηρεάσω και να πω στους ανθρώπους που έχουν αυτό το πρόβλημα ότι δεν με ενδιαφέρετε ή να ισοπεδώσω τα πάντα. Ήταν ξεκάθαρα μια λέξη που χρησιμοποίησα χωρίς να φιλτράρω εκείνη τη στιγμή και αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα, τότε ζητάω συγγνώμη. Αλλά, είναι ένα reality και δεν μπορείς πάνω στην επίθεση που δέχεσαι από κάποια άτομα, δεν μπορείς να φιλτράρεις τα πάντα και να είσαι όλες τις στιγμές καθωσπρέπει. Είναι brutal το παιχνίδι, λέγεται Survivor και όποιος επιβιώσει θα πάει μια εβδομάδα παραπέρα" τόνισε


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !