DOT.: Δοκιμαστικά για Ανθή Σαλαγκούδη και Παύλο Γαλακτερό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0



 Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φεύγουν και οι survivors… έρχονται για δοκιμαστικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα φέρει αλλαγές στην αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ και ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη των δυο παρουσιαστών.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα μετακινηθούν στην ΕΡΤ για να κάνουν magazinο και θα συνεχίσουν να έχουν την παραγωγή της εκπομπής DOT. Ωστόσο, αυτό που ψάχνουν είναι φρέσκα πρόσωπα για να τους αντικαταστήσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από δοκιμαστικό πέρασε πολύς κόσμος και στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Παύλου Γαλακτερού και την Ανθής Σαλαγκούδη, που αποτελούν δυο πρόσωπα τα οποία και θέλει να αξιοποιήσει ο ΣΚΑΪ μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor. Οι δυο τους πέρασαν από δοκιμαστικό, αλλά δεν φάνηκε να πήραν τη θέση του Θανάση και της Νάνσυς στην εκπομπή.

Ο Παύλος Γαλακτερός μάλιστα πέρασε από δοκιμαστικό και για τους «Θαλασσόλυκους» και δεν αποκλείεται με τη νέα τηλεοπτική σεζόν να τον δούμε σε κάποια εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !