Ορέστης Τζιόβας: «Πέρασα Covid. Γύρισε σε πνευμονία και μπήκα στο νοσοκομείο»

0

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε  καλεσμένος στην εκπομπή,της Ιωάννας Μαλέσκου ότι νόσησε από κορονοϊό και του γύρισε σε πνευμονία. 

«Πέρασα Covid. Είχα λίγα συμπτώματα. Έκανα δυο self test και βγήκαν θετικά. Πήγα στο νοσοκομείο για μοριακό. Ήμουν 6-7 μέρες με ήπια συμπτώματα. Δέκατα, πονοκέφαλο, πόνο στο στήθος και βήχα, αλλά μετά γύρισε σε πνευμονία. Μπήκα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα, αλλά όχι στην εντατική.»!

«Δε ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί πήγα πολύ έγκαιρα στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί να πηγαίνουμε έγκυρα στο νοσοκομείο. Είναι πολύ ραγδαία η επιδείνωση της συγκεκριμένης πνευμονίας. Εμένα μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία. Όλα πολύ καλά όμως. Ννομίζω πως μεγαλώνοντας, τα τελευταία χρόνια δηλαδή, έχω γίνει πιο ώριμος. Τις λάθος επιλογές μου τις μετράω πλέον και προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη. Για να προφυλαχθώ. Πιστεύω πολύ στην αλλαγή και να είσαι ανοιχτός στα πράγματα. Όταν λες πως οχυρώνεσαι και θωρακίζεσαι, αυτό σε κάνει στατικό. Κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με τη φύση μου που είναι δυναμική και αλλάζει»


«Η σχέση μπορεί να γίνει στατική και εκεί νομίζω πως βαλτώνει. Με τρομάζει αυτή η στατικότητα. Το θέμα είναι να μπορείς να έχεις μια σχέση η οποία εξελίσσεται και αλλάζει και πάει παρακάτω και εσένα και τον άλλον» υπογράμμισε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !