Γλυκά Νερά: Ενώπιον του ανακριτή ο πιλότος- «Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν - ΒΙΝΤΕΟ

0

Στον ανακριτή έφτασε λίγο πριν τις 10:00 ο πιλότος, για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, ο οποίος καθ’ ομολογίαν του σκότωσε την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και σήμερα φορούσε το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είναι στο σημείο.

Η απολογία του αναμένεται να αρχίσει σε δύο ώρες προκειμένου να μελετήσει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ψηφιακά αρχεία δικογραφίας που έλαβε σήμερα.

Στο μεταξύ, παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας δήλωσαν οι δύο δικηγόροι που εκπροσωπούν την οικογένεια της Καρολάϊν. «Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Κάρολαϊν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Κάρολαϊν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η οικονομική κατάσταση της μητέρας της Κάρολαϊν είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί», ανέφεραν σε δηλώσεις τους.



πηγή:newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !