Φαίη Σκορδά για την μητέρα της Καρολάιν: «Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου»!

0

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση στα Γλυκά νερά και η ομολογία του πιλότου πως σκότωσε ο ίδιος την σύζυγο του. Το θέμα έχει προβληθεί σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές,δημιουργώντας θυμό. 

Στο «Πρωινό» οι παρουσιαστές σχολίασαν.Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθει.Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατός να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που τους σκότωσες το παιδί της».


Ενω η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου»!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !