Τσαλίκης: «Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ ξεκάθαρο...»

0

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε δηλώσεις στην δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και το «Πρωινό». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΙ.

"Με ρωτήσατε αν συζητάω με τον ΣΚΑΙ και σας είπα ότι δεν συζητάω γιατί έχω ένα συμβόλαιο που έχει υπογραφεί πριν φύγω στην Αυστραλία και είναι σε ισχύ από 15 Απριλίου. Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε 20 Αυγούστου όπου μας είπαν ότι 20 Αυγούστου με 20 Σεπτέμβρη θα βγει και το πρώτο επεισόδιο στον αέρα. Δεν είμαι αγχωμένος με τον νέο ρόλο καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία και απάντησα ότι έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ που είναι γεγονός. Δηλαδή δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές, γιατί είδα και άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ αλλά μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω γιατί ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, ξεκάθαρο, που είναι και πολύ σαφές. Όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου η Κατερίνα η Σοφρώνη με ενημέρωσε για μερικά πράγματα, δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα. Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο το χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος cool και χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα κι εσείς θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.


Ενω η Φαίη Σκορδά στην συνέχεια δήλωσε :

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της στήριξε τον Γιώργο Τσαλίκη:  "Μένω στα γεγονότα. Ότι υπογράφεται ένα συμβόλαιο το οποίο το υπογράφει η διοίκηση ενός καναλιού και φαντάζομαι ότι και το ποσό δεν είναι μικρό... Μιλάμε για ένα πρόσωπο που δεν κάνει το πρώτο του βήμα. Μιλάμε για τον Τσαλίκη ο οποίος έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις κι έχει αρνηθεί πάρα πολλές φορές. Δηλαδή δεν φτάνει που είπε ναι για το Big Brother. Μην αμφισβητούμε τα αυτονόητα."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !