Το παράπονο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Αν δεν έχετε να πείτε κάτι καλό, μην πείτε τίποτα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα στην κάμερα της εκπομπής Pop Up σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους συνεργάτες της και έκανε το παράπονό της για όσους λένε πράγματα χωρίς να έχουν δει πρώτα την προσπάθεια και τη δουλειά κάποιου.

Αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στο zoo box που είναι η νέα του πρωτοβουλία και πρόκειται για έναν αυτόματο πωλητή που παρέχει είδη πρώτης ανάγκης και τροφή για τα αδέσποτα και όσους έχουν κατοικίδια.

«Τα τελευταία χρόνια έκανα δυο δουλειές, υπερπαραγωγές στο εξωτερικό –σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα- και ευελπιστώ να έχει συνέχεια. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά, όταν έχεις να ανταγωνιστείς ηθοποιούς από όλον τον κόσμο», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Και συνέχισε: «Μου έκανε εντύπωση ότι κάνοντας συνεντεύξεις σε περιοδικά και sites του εξωτερικού, γνώριζαν για όλες τις δουλειές μας και με ρώτησαν μέχρι και για το Survivor».

Σχολιάζοντας αυτήν τη συνέντευξη, όμως, το πάνελ του Pop Up ανέφερε τα εξής:


«Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι από τους ανθρώπους που του έκανε καλό το Survivor. Ήταν μοντέλο και είχε μια συγκεκριμένη εικόνα. Έδινε συνεντεύξεις και είχε κάνει και κάποια λαθάκια στο παρελθόν με κάποιες παρεξηγημένες δηλώσεις που είχαν τραβηχτεί από τα μαλλιά από τα media. Είχε βγάλει όμως την εικόνα του καλού παιδιού στο Survivor», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Ντάφλος ανέφερε:» Κι εμείς στις εκπομπές είχαμε περιπαικτική διάθεση, ότι θα πάει ο Σπαλιάρας στο Ιράν να κάνει σειρά για το Netflix και θα γίνει ο επόμενος James Bond»

«Καλά μωρέ κι εσείς. Πάει ένας άνθρωπος να κάνει κάτι καινούριο. Τι είμαστε σε αυτήν τη χώρα. Πέφτουμε να φάμε όλον τον κόσμο. Πείτε ένα μπράβο να πάει να κάνει κάτι ο άλλος με την ευχή του Θεού. Πηγαίνει και ραντίζεται με αγιασμό να του βγει η δουλειά», είπε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και πρόσθεσε: «Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, να προσπερνούν ότι ακούνε. Κάποια στιγμή λες μπούχτισα. Πάω να κάνω ένα βήμα στη ζωή μου, αν δεν έχετε να πείτε κάτι καλό, μην πείτε τίποτα».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !