Γιάννης Μπέζος: «Βλέπουμε εκπομπές τελείως ανόητες να καταγράφουν νούμερα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και την Χριστιάννα Κοχλατζή, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Οθέλλος» ανά την Ελλάδα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης και το επόμενο δικό του βήμα σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι καταγράφει νούμερα τηλεθέασης, δεν μιλώ για τις Άγριες Μέλισσες που είναι πολύ καλή σειρά γιατί αυτό θα βγουν να πουν, δεν δείχνει πάντα και την εκτίμηση του κοινού. Αναφέρομαι γενικότερα. Η επιτυχία στην τηλεόραση έχει να κάνει με το πως κάτι καταγράφεται στον χρόνο. Αν το θυμόμαστε και αν μας ακολουθεί. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα νούμερα που κάνουμε εκείνη την ώρα, γιατί υπάρχουν και εκπομπές πέραν της μυθοπλασίες που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα».

«Υπάρχει κάτι τηλεοπτικό στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν, το οποίο όμως δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Γιατί πρέπει να το ανακοινώσει πρώτα ο σταθμός που θα το κάνει ή ο παραγωγός. Θα κάνω όμως κάτι σίγουρα» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. «Δεν μου αρέσουν όλες οι σειρές που γίνονται. Δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσουν. Ορισμένα σίριαλ μου αρέσουν, ορισμένα δεν μου αρέσουν αν και έχω δει αποσπασματικά. Βλέπω πράγματα τα οποία είναι πολύ πετυχημένα και όντως έχουν ενδιαφέρον για μένα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !