Γιώργος Τσαλίκης: Θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά του ΣΚΑΙ;


Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη λόγω εχεμύθειας και το περιβάλλον του τραγουδιστή απαντά! 

Αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε την είδηση στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν να μην αποκαλύψει τίποτα για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γίνει θα έχει οικονομική ρήτρα…»!

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος πως μπορεί να ακούγονταν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα του έδινε να παρουσιάσει ένα άλλο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν ενδέχεται κάτι τέτοιο!

Στη συνέχεια της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον περιβάλλον του καλλιτέχνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε on air: «Είναι έκπληκτος ο τραγουδιστής με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς ο ΣΚΑΪ μέχρι και πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον διαβεβαίωνε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους , αλλά ρωτήθηκε. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σοουμπίζ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για καμία συμφωνία. Θα προσφύγει στα δικαστήρια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια