Γλυκά Νερά: Ο διάλογος του Μπάμπη με τους αστυνομικούς στο μνημόσυνο της Κάρολαϊν

0

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στον ΑΝΤ1, η Χαρίκλεια Θεοδώρου, Δημοτική Σύμβουλος στην Αλόννησο, αποκάλυψε τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου και πριν τον πάρουν για την ΓΑΔΑ. Η κ. Θεοδώρου βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Του είπαν να μην κάνει σκηνές

Σύμφωνα με την κα Θεοδώρου όταν τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί τού είπαν: "Μπάμπη πρέπει να μας ακολουθήσεις σε παρακαλώ. Έχουμε μια εξέλιξη που είναι πάρα πολύ σοβαρή και πρέπει να μας ακολουθήσεις. Τους ρώτησε "τι έγινε βρε παιδιά, τι έγινε;" και πήγε να πάρει το κινητό του για να πάρει κάποιο τηλέφωνο και εκείνη την ώρα τού είπαν "όχι τηλέφωνα. Είναι τηλεοράσεις εδώ, πρέπει να φύγουμε διακριτικά για το δικό σου καλό. Εκείνος επέμενε να ρωτάει τι έγινε. Τού απάντησαν τότε ότι έχουν συλλάβει έναν ύποπτο στο αεροδρόμιο και πρέπει να πας να τον δεις".
Συνεχίζοντας την περιγραφή της η κα Θεοδώρου, υποστήριξε ότι ο Μπάμπης είπε ότι δεν ήθελε να τους ακολουθήσει και τους είπε να περιμένουν να τελειώσει το τρισάγιο και οι αστυνομικοί επέμεναν "Μπάμπη όχι. Είναι για το καλό σου, έχουμε ένα καινούριο στοιχείο που πρέπει να αξιολογηθεί". Η δημοτική σύμβουλος πρόσθεσε ότι εκείνη τη στιγμή ξαναγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν και της λέει "πρέπει να φύγω. Μάλλον έχουν συλλάβει κάποιον ύποπτο και πρέπει να πάω για αναγνώριση".

"Δεν το πίστευα όταν το πληροφορήθηκα" είπε η ίδια και πρόσθεσε: "ζούμε σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Έκλεισαν ακόμη ένα σπίτι, αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Θρηνούν δύο μάνες. Η μία που ο γιος της θα είναι στη φυλακή και η άλλη που το παιδί της είναι στο χώμα"..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !