Ελένη Φιλίνη: «Αυτός είναι ο λόγος, που έχω χάσει πολλές δουλειές, στην καριέρα μου»

0

Στο «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιος ήταν ο λογος για τον οποίο έχει χάσει πολλές δουλειές στην μέχρι τώρα καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση .

Ξεχωρίζετε κάποιον νέο ηθοποιό, όπου το ταλέντο του να πλησιάζει τους κλασικούς που έγραψαν ιστορία;

Αδιαμφισβήτητα, οι ηθοποιοί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, οι οποίοι έγραψαν ιστορία, είναι μοναδικοί και αναντικατάστατοι. Κι αυτό γιατί, μέσα από την αυθεντικότητά τους, έχτισαν μια επιτυχημένη καριέρα. Έτσι, παρέμειναν διαχρονικοί και συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα από το έργο και τις ταινίες τους. Κανείς δεν «μπορεί» να μιμηθεί κανέναν, γιατί θεωρείται μίμηση. Ντίνος Ηλιόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Βλαχοπούλου… δεν θα ξαναβγούν! Φυσικά και υπάρχουν ταλαντούχοι ηθοποιοί, οι οποίοι με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να γίνουν εξίσου μοναδικοί. Να διαγράψουν τη δική τους πορεία και να αναδειχθούν. Η αυθεντικότητα, όμως, είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για ένα καλλιτέχνη. Είναι πολύ διαφορετικό να προσπαθείς να μιμηθείς κάποιον και άλλο να είσαι αυθεντικός.

-Υπήρχε αξιοκρατία εκείνη την εποχή; Και εάν ναι, ποια η διαφορά με τα σημερινά δεδομένα;

Εννοείται πως υπήρχε αξιοκρατία. Αν δεν έκανες, δεν σε παίρνανε. Ανατρέχοντας από το σήμερα στο χθες, διαπιστώνουμε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Το κλίμα έχει γίνει παρεΐστικο. Τώρα έχουν δημιουργηθεί οι παρέες. Παλαιότερα δεν ήταν έτσι.

-Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας, το συστατικό της επιτυχίας, για έναν ανερχόμενο ηθοποιό;

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αγάπη σε αυτό που κάνει και γερό στομάχι. Δεν υπάρχει συστατικό της επιτυχίας.

-Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία στον χώρο της υποκριτικής. Υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα παλαιότερα χρόνια;

Σίγουρα και υπήρχαν φαινόμενα παρενόχλησης. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπήρχε και δεν θα πάψει να υπάρχει. Είναι, όμως, επιλογή του καθενός τι θα κάνει. Τα έχω πει αυτά, χρόνια πριν. Αυτός είναι ο λόγος, που έχω χάσει πολλές δουλειές, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα πράγματα. Μια χαρά είναι όσα έχω κάνει, όμως θα μπορούσα να κάνω πολλά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον δρόμο που επιλέγει. Δύσκολο το ανθρώπινο στοιχείο. Πρέπει να δίνεις πάρα πολλά, για να πάψουν να υπάρχουν όλα αυτά. Μιλάμε για μια κοινωνία ιδανική, που δε συναντάμε καθημερινά. Μόνο ιδανική δεν είναι η κοινωνία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !