Γιώργος Ηλιόπουλος για τον Γιώργο Γάλλο – «Πλαντάξαμε όλοι»

 Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε  σήμερα ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο ηθοποιος που ενσάρκωσε τον Προκοπη στις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε μέσα σε ολα,στη στιγμή  του θανάτου του Μιλτιάδη.

«Η τελευταία σκηνή του Γιώργου Γάλλου ήταν συγκλονιστική! Ζούμε μεγάλες στιγμές με τις Άγριες Μέλισσες, δεν θέλω να ακουστώ… ψωνισμένος. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τη σειρά και ως θεατής, προσπαθώ να κρατήσω αυτή την αθωότητα του θεατή. Όταν είδαμε το επεισόδιο, με τη σκηνή του Γιώργου που “έφυγε” και τη σκηνή της Κάτιας πλαντάξαμε. Είναι μεγάλες στιγμές, οι άνθρωποι κατέθεσαν ψυχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

«Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό, πρέπει να βγουν κάποιες σκηνές στην ώρα που πρέπει να βγουν. Λειτουργεί σαν ρολόι, αν κάτι πάει στραβά, είναι πρόβλημα. Αν κοιταχτούμε την Ελένη Καρακάση, κόπηκε το γύρισμα, οπότε παίζουμε… έτσι.Σε δραματική σκηνή που υποτίθεται ότι έκλαιγα, ήμουν πίσω από το ενωμοτάρχη και γέλαγα. Απλά η Ελένη με κοίταξε, η Ελένη είναι η… καταστροφή μου», ανέφερε ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια