Μαραβέγιας: « Δεν τραγουδάω επαγγελματικά»

0

 Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας και μιλησε για ολα. Αναφέρθηκε ,μεταξύ άλλων, στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Ριτα» ενω παράλληλα έκανε και μια αναδρομή στα επαγγελματικά του.

"Το ρεφρέν του "Ρίτα" το εμπνεύστηκα από τους γονείς μου. Τον πατέρα μου τον λένε Δημήτρη και τη μητέρα μου Ρίτα και κάθε μέρα που ο πατέρας μου θέλει κάτι, τη φωνάζει έτσι, με ένα παράπονο!" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά. Δεν αισθάνομαι ότι τραγουδάω επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου. Ζω από αυτό γιατί κυρίως γράφω τα τραγούδια. Διότι, αν δεν έγραφα τα τραγούδια που γράφω για να τα τραγουδήσω και τις μουσικές που γράφω για να χορέψω στα live, δεν νομίζω ότι θα τραγουδούσα. Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό τραγουδιστή. Είμαι ένας τραγουδοποιός, ένας άνθρωπος που λέει αυτά που γράφει, που χαίρεται περισσότερο όταν γράφει μουσική και φέρει κάτι καινούργιο, παρά όταν θα ενσαρκώσει στίχο ή μουσική κάποιου άλλου.Υπάρχει μια σύγχυση γενικά, και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, μεταξύ της σοβαροφάνειας με της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς ειδών κλπ, είναι σχεδόν ρατσιστικό. Αν θεωρώ εγώ ότι κάνω ύψιστη τέχνη και ο άλλος κάνει υποδεέστερη, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είμαστε pop. Ακόμα και το έντεχνο τραγούδι είναι pop".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !