Φαίη Σκορδά σε Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;»

0


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο της  Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία μιλούσε για την κυτταρίτιδα των γυναικών και τις ... τρίχες.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους… Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».έλεγε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και έδωσε μια πιο απλή εξήγηση.  

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. Στην συνέχεια η ίδια απάντησε πως: «Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα ίσως να ήμουν λίγο περισσότερο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί κι έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες χρόνια τώρα έχουν δώσει τεράστιους αγώνες…Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να αναδείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που δίνουν οι γυναίκες καθημερινά. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενοχλεί. Το ότι μια γυναίκα θέλει να αναδείξει την τριχωτή μασχάλη ή μια ατέλεια στο σώμα της, το θεωρώ λίγο για μια γυναίκα. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα.Άλλο να φαίνεται σε μια φωτογραφία η κοιλιά και άλλο να ζουμάρεται και να φαίνεται μόνο η κοιλιά».

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες»;

«Ότι η γυναίκα έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα από μια μασχάλη, ναι, το πιστεύω. ότι έχει δώσει αγώνες πολύ σημαντικότερους η γυναίκα, ναι», απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !