Αποκάλυψε πως στον τρίτο κύκλο θα πεθάνει...

0

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε την νέα σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Γιώργος Σουξες ενας εκ των πρωταγωνιστών της σειρας,βρέθηκε καλεσμενος στην εκπομπή «7» στο The Callerμε την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και αποκάλυψε πως θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα φύγει από την ζωή στον τρίτο κύκλο .

«Δεν ήθελα να παίξω τον αστυνομικό, τους αντιπαθώ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Όταν όμως διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια διαπίστωσα ότι αυτός ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες έχει πολύ πράγμα από κάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

«Δεν αληθεύει πως όσοι πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά για τον τρίτο κύκλο, σε καμία περίπτωση. Μια φήμη λέει ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου που επιλέχθηκαν, επιλέχθηκαν γιατί οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι γνωστοί, δεν πήγαν γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός».



«Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ. Αν αληθεύει το σπόιλερ, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω. Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”. Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !