Που έκλεισαν να είναι οι δύο συνεργάτες που αποχώρησαν από την εκπομπή της Μαλέσκου;

 


Σε καθημερινή βάση αυτή την εποχή οι τηλεοπτικές εξελίξεις “τρέχουν” σε όλα τα κανάλια και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι διακαναλικά από Σεπτέμβρη, όσο πάει και γιγαντώνεται, μιας και η πρώτη εικόνα που τείνει να διαμορφωθεί, δείχνει πως το τηλεοπτικό τοπίο που θα υπάρχει τη νέα σεζόν, θα είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετικό.

Έτσι, μετά τις δύο ηχηρές αποχωρήσεις από το “Love It”! Μόλις χθες σας έγραφα τόσο για το Βασίλη Γρηγορόπουλο, όσο και για τη Δήμητρα Παλούδη που κρατούσαν τα ηνία της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, ότι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός, μιας και οι διαφωνίες τους με την νεαρή παρουσιάστρια ήταν σχεδόν καθημερινές. 

Σύμφωνα με το iwoman.gr και τη Νάνσυ Νικολαίδου, οι  συνεργάτες της νεόφερτης τηλεοπτικά Ιωάννας στη πανελλαδική, τηλεοπτική αρένα, με τους οποίους ήταν στα “μαχαίρια”, έγιναν… ανάρπαστοι.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ ο Βασίλης Γρηγορόπουλος έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, στη νέα, καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει από Σεπτέμβρη στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η Δήμητρα Παλούδη έχει δεχτεί πρόταση, προκειμένου ν΄αναλάβει χρέη β΄ αρχισυντάκτη στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια