Λουκία Παπαδάκη: «Αν δεν τραβάει κάτι το καταλαβαίνει ο τηλεθεατής»

0

Στην σειρά του Mega "Έξαψη" απολαμβάνουμε φετος την Λουκία Παπαδάκη.Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο TV24 και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην μικρή οθόνη.

Πώς και πώς περιμέναμε την επανεμφάνιση σας. Σας είχε λείψει όλη αυτή η διαδικασία;

«Ναι, ακριβώς αυτή είναι η λέξη, διαδικασία η οποία αρχίζει από την ώρα που ξεκινάς να διαβάσεις το κείμενο, ετοιμάζεσαι για το γύρισμα και προβάρει αυτά που θα πεις. Φυσικά μου είχε λείψει αυτό που συμβαίνει πέραν του γυρίσματος, η επαφή, το χιούμορ, η τσαντίλα, η κούραση. Όλα μαζί είναι ένα κομμάτι μιας ομάδας που δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είναι δεμένα, διότι διαφορετικά μας οδηγούν μαθηματικά στον γκρεμό.

Αν δεν τραβάει κάτι, ασυναίσθητων και ανεπαισθήτως το καταλαβαίνει ο θεατής, είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Είναι μια υπερβατική αίσθηση που δεν μπορεί να την προσδιορίσει κανείς, αλλιώς όλοι θα έκαναν επιτυχίες. Πολλές φορές λες ότι μια σειρά δεν έχει κάτι να δώσει ή ότι σεναριακά η πλοκή έχει ατέλειες κι όμως σκίζει και αυτό κάτι σημαίνει. Προφανώς η ομάδα που δουλεύει, με το συν και το πλην που έχει, το κάνει καλά».

Και η ομάδα της «Εξαψης» έχει κερδίσει το κοινό.

«Η ομάδα της Έξαψης σκίζει πριν μπω ενώ. Είναι πολύ άξιοι άνθρωποι σε ουσιαστικό επίπεδο .Ξέρετε, το θέατρο είναι ένας χώρος που δεν συγχωρεί. Φαίνεται πως το κάνει αλλά δεν συμβαίνει, είναι ένας χώρος που οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι είτε φωτεινός και λαμπερός είτε δολοπλόκος. Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι ένα αυστηρό και απάνθρωπο πράγμα. Μπαίνει και πρέπει να θυσιάσει πολλά. Όλα αυτά πληρώνονται. Όταν μαζεύονται άξιοι άνθρωποι -και αυτή είναι πολύ σπουδαία λέξη που την έχουμε πετάξει, και δεν λέω αξιόλογοι, γιατί οι άξιοι είναι πάνω από το ικανοί και έχουν ήθος, επαγγελματισμό, έχουν χιούμορ με κάποιες ανασφάλειές τους- είναι καλά με αυτό που κάνουν. Χαίρονται να έχουν ανθρώπους εξίσου ή περισσότερο καλούς οπό αυτούς για να εξελίσσονται και αυτό υπάρχει στην Έξαψη".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !