Οι πρωτες δηλώσεις του Αντρέα Γεωργίου για την νέα σειρά που ετοιμάζει

0

O Αντρέας Γεωργίου, βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή της Δαναης Μπάρκα και μίλησε για την νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και την Βάνα Δημητρίου.

Αρχικα είπε: «Έχουμε φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι γήινο, που έχει πολλή Ελλάδα μέσα" δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε: "Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα η σειρά. Είμαστε στη Μάνη, θα κάτσουμε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος από εικόνα. Υπάρχει βέβαια και η συνθήκη του καλοκαιριού, η ζέστη. Είμαστε σε ελαιώνες, σε πύργους. Είμαστε στην Αρεόπολη, η Γη της Ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

"Προς το παρόν είμαστε λίγο σε ερημικές περιοχές. Από σήμερα όμως θα είμαστε στο κέντρο της Αρεόπολης, έχουμε να γυρίσουμε σκηνές εν πλω. Από το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε στην Αθήνα γιατί θα κάνουμε τα πρώτα γυρίσματα με την κα. Μάρω Κοντού και έχουμε μεγάλη χαρά" συμπλήρωσε, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία σημαντική συνεργασία στη νέα του τηλεοπτική δουλειά.

"Όπως πάντα με τη Βάνα και τον Κούλλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη Γη της Ελιάς, όταν την οραματιστήκαμε παρέα, είχαμε πει ότι κάποιοι συγκεκριμένοι ρόλοι θα θέλαμε να υποδυθούν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Απλά τους έστειλα ένα σενάριο, τους είπα 'διαβάστε το' και πως θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε. Νομίζω ότι με κανένα δεν χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού. Ακόμα και στο γύρισμα, από την πρώτη μέρα, ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, σαν να έπρεπε να συνεργαστούμε. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, γιατί δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό αλλά έχουμε δεθεί σαν να έχουμε συνεργαστεί μια ολόκληρη σεζόν. Αυτό που λέγαμε με την κα. Κονιόρδου, πρόσφατα ήμαστε στην Κύπρο σε κάτι ελαιώνες για κάποια γυρίσματα, έτρεχε μες στο χωράφι και μου έλεγε πως είναι ευτυχισμένη. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που σου κάνουν κλικ και μια δουλειά που αγαπάς. Ανυπομονούμε να βγει στον αέρα" πρόσθεσε.

"Αυτό που φτιάξαμε είναι καθημερινό, θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή και αυτό που φροντίσαμε είναι να δημιουργήσουμε μια συνήθεια, ώστε ο κόσμος να αγαπήσει τους χαρακτήρες της σειράς. Έχει πλοκή, αγωνία, γρήγορο σενάριο, προχωρούν πολύ οι εξελίξεις και έχει πάρα πολλές ανατροπές. Πρώτη φορά θέλω να έρθει το επόμενο κείμενο για να μάθω τι θα γίνει παρακάτω" δήλωσε.


"Το κανάλι αυτό, το MEGA μας, για την καινούργια σεζόν έχει ετοιμάσει πολύ ωραίο πράγματα. Είναι όλη η συγκυρία πολύ ωραία. Νιώθω πως είναι το MEGA που αγάπησε ο κόσμος και σαν να ξυπνάει ξανά".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !