Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με έχουν αδικήσει, αλλά εγώ συγχωρώ και προχωρώ»

0

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο ΕΓΩ. Η παρουσιάστρια   αποκάλυψε τον μεγαλύτερο της φόβο,ενω παράλληλα αναφερθηκε και στην τηλεόραση.


Τι σημαίνει για σας ευτυχία;

Σίγουρα δεν συνδέεται με υλικά αποκτήματα. Πλανάσαι πλάνην οικτράν, αν νομίζεις ότι με ένα μεγάλο σπίτι ή με ένα ωραίο αυτοκίνητο ή με μία καλή δουλειά μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι ένα βαθύ κοίταγμα προς τα μέσα. Όταν νιώσεις καλά με αυτό που είσαι, όταν κάνεις απόλυτη ειρήνη με τον εαυτό σου, τότε αυτό είναι ευτυχία. Διαφορετικά, πάντα θα σου φταίει και, πάντα θα θες αυτό που δεν έχεις, κι αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος;

Υπάρχουν αρνητικές σκέψεις, αλλά φροντίζω να φεύγουν γρήγορα. Απομονώνω τους φόβους μου και τους κάνω ασήμαντους. Δεν θέλω να τους δίνω ενέργεια, θέλω να σκέφτομαι θετικά. Είμαστε τελικά αυτό που σκέφομαι, όχι αυτό που δηλώνουμε ότι είμαστε.

Ποιο χαρακτηριστικό σας αποδοκιμάζετε περισσότερο και για ποιο είστε υπερήφανη;

Είμαι πολύ πεισματάρα, αυτό είναι ταυτόχρονα το αρνητικό μου και το θετικό μου. Με κρίνω για αυτό, αλλά πολλές φορεί με συγχαίρω για αυτό. Δεν παρατάω εύκολα τους στόχους μου. Σε ό,τι κάνω, βάζω ενέργεια, ψυχή. Αυτό, ωστόσο, κάποιες φορές προκαλεί δυσλειτουργία με τους άλλους.

Πιστεύετε στην δύναμη της ψυχοθεραπείας;

Πιστεύω στη δύναμη της ψυχής. Όταν αλλάζεις συνειδητότητα, τότε συμβαίνει η κβαντική μετάβαση σε μία καλύτερη εκδοχή σου. Το όλο θέμα είναι να αλλάζεις εγκαίρως την συνειδητότητά σου επί τα βελτίω.

Η τηλεόραση μπορεί να διαβάλλει την προσωπικότητα ενός ανθρώπου;

Από την προσωπική μου εμπειρία όχι, αλλά το έχω δει να συμβαίνει σε άλλους ανθρώπους. Έχει να κάνει με το τι κουβαλάς σαν οντότητα. Εμένα δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου η τηλεόραση. Έδινα χρόνο στη ζωή μου και τις προσωπικές μου επιλογές. Δεν ήταν για εμένα το σύμπαν άπαν. Γι’ αυτό, δεν έπεσα και σε κατάθλιψη όταν την σταμάτησα. Είμαι η εξέλιξή μου κι όχι η φθορά μου.

Σκέφτεστε την επιστροφή σας σε αυτή; Αν ναι, με τι πρότζεκτ;

Αυτή τη στιγμή δεν την σκέφτομαι. Αν την σκέφτονται κάποιοι άλλοι και μου αρέσει η πρότασή τους, μετά θα την σκεφτώ κι εγώ. Σίγουρα δεν θα κάνω αυτό που έκανα. Αν επιστρέψω, θα γυρίσω με μία εξέλιξη της δικής μου εκδοχής. Αλίμονο αν ήμουν ίδια.

Έχετε αδικήσει κι έχετε αδικηθεί;

Δεν έχω αδικήσει ποτέ και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ κανέναν άνθρωπο. Με έχουν, όμως, αδικήσει, αλλά εγώ συγχωρώ και προχωρώ. Στο απόλυτο τώρα ζούμε. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με αυτά που έχουν περάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !