Καινούργιου-Ηλιάκη: Τέλος η παρεξήγηση που είχαν. Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια...

0

Με αφορμή την γέννηση του παιδιού της Μαρίας Ηλιακη,η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους και τότε ξέσπασε σε δάκρυα .

«Δέθηκα με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη και αν με ρωτάτε τώρα με ποιους θυμάσαι ότι έχεις περάσει περισσότερες στιγμές, θα σα πω τη Μαρία και μετά τον Νίκο. Επειδή με τη Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές και ήξερα πόσο ήθελε αυτό το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μία τέτοια φάση που μακάρι να…».

Και συνέχισε: «Συγκινούμαι… απλά ήξερα πόσο πολύ το ήθελε… Και όταν έμαθα ότι είναι έγκυος παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω, να της εκφράσω αυτό που νιώθω… ανταλλάξαμε μηνύματα μου είπε πόσο όμορφα μιλάω για εκείνη, είναι σα να έχει γίνει delete όλες τις άσχημες στιγμές μας, τις παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές και τις δύσκολες. Αγάπη σε παρακαλώ πολύ, μην μου κάνεις κοντινό, δεν μου αρέσουν εμένα αυτά… Έλα, δεν θέλω, συγκινήθηκα…»!


«Δεν ξέρω τι έπαθα το τελευταίο διάστημα της έστελνα συνέχεια μηνύματα, θυμόμουν τις δύσκολες στιγμές με τη μαμά της, μία δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε συμπαρασταθεί, περνούσανε από το μυαλό μου αυτές οι στιγμές και λέω ρε παιδί μου μήπως τότε τελικά είχαμε κάνει λάθη και δεν έπρεπε να το τραβήξουμε…»!


Και κατέληξε: «Μακάρι να με αξιώσει και εμένα ο Θεός…»!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !