Σιωπηλός Δρόμος- Νικόλας Παπαγιάννης: Ο σκοτεινός του ρόλος και η σχέση του με τη Θάλεια

0

O Νικόλας Παπαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο TV24 και μικησε για τον ρόλο του στον «Σιωπηλό Δρόμο» και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Στη σειρά ο ήρωας σας δεν έχει το προσωπείο του σκληρού εγκληματία. Βλέπουμε την ανθρώπινή του πλευρά και τα ρήγματα της ψυχής του.

«Από την αρχή ο χαρακτήρας του Μιχάλη με οδήγησε σιωπηλά στα σκοτεινά του μονοπάτια που έχουν σίγουρα την αρχή τους σε κάποιο τραύμα και ψάχνω αυτό το οποίο θα νομιμοποιήσει τελικά για τον ίδιο, την κάθε πράξη του. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης δημιούργησαν έναν ήρωα απαλλαγμένο από στερεότυπα, με μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και μια βαθιά χαραγμένη διαδρομή. Ο Μιχάλης ακροβατεί ανάμεσα στον κόσμο των θυτών και των θυμάτων. Έρχεται αντιμέτωπος με ακραίες καταστάσεις αλλά κυρίως με τον εαυτό του. Είναι ο πόλος του εγκλήματος και της απόγνωσης. Η Μελίνα, ο Πέτρος και ο Βαρδής Μαρινάκης μου εμπιστεύτηκαν έναν ήρωα που έχω αγαπήσει».

Ποιες είναι οι προκλήσεις του ρόλου σας;

 «Να μπορέσει να βάλει το κοινό να ταξιδέψει μέσα στο υπαρξιακά του και γιατί όχι, χωρίς να τον δικαιολογήσει, να τον πονέσει. Ο Μιχάλης είναι ένας ήρως γεμάτος σκιές. Όλη του η ύπαρξη ορίζεται από τα σκοτεινά του κίνητρα και τα ψυχικά τραύματα του παρελθόντος».

Είναι ο πρώην σύντροφος της Θάλειας. Είναι ακόμη ερωτευμένοι μαζί της ή κι αυτό είναι μέρος του σχεδίου;

«Έχω την εντύπωση πως ο Μιχάλης ενδεχομένως να μην είναι πλέον ερωτευμένος με τη Θάλεια - ίσως να μην μπορεί - αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ερωτευμένος με την εποχή που ήταν με τη Θάλεια».

Η υγεία της μητέρας του Μιχάλη επιδεινώθηκε ξαφνικά.

«Γι' αυτό κι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του με απρόβλεπτες συνέπειες».

Έχει δεύτερες σκέψεις;

 «Είχε. Δεν έχει όμως καμία σημασία πλέον. Τα γεγονότα τρέχουν με εκπληκτική ταχύτητα και όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους».

Με τον «Σιωπηλό δρόμο» έχει παραχθεί μια κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών. Πιστεύετε ότι η σειρά μπορεί να σταθεί σε μια πλατφόρμα όπως το Netflix;

«Η σειρά αυτή θα μπορούσε να συστήσει την ελληνική μυθοπλασία σε κάθε διεθνή πλατφόρμα. Είναι μια σειρά που κρύβει όραμα, ταλέντο και σκληρή δουλειά».

Πηγή: TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !