BARKING WELL MEDIA : Πρωτιά τηλεθέασης για τρεις παραγωγές τον Μάιο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 H Barking Well Media εμπνέεταιδημιουργεί και προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό προγράμματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Το μήνα Μάιο κέρδισε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τις εκπομπές της, πολλές από τις οποίες βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής τους, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον.

 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟ «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ»

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

 

H καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» με την Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και τον μήνα Μάιο. Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της  με μέσο όρο 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. Με αιχμή του δόρατος την γυναικεία θεματολογία κατέγραψε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες 25-54, με μερίδιο 19,1%.

 

Το «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» διατηρεί  σαφές προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (Σεπτέμβριος 2020 – Μάιος 2021)  με μερίδιο 14,9% στο 18-54, ενώ  προηγείται με 1,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

«ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» καθημερινά στις 09:50 στο OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου

  ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ OPEN «ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΑ

ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

 

Το «ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη προβολής του, τον μήνα Μάιο.  Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε μέσο όρο 17,8% υπερισχύοντας του ανταγωνισμού. Ακόμα υψηλότερα ήταν τα ποσοστά της στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 25-54 να σημειώνουν 23% και να αφήνουν το δεύτερο κανάλι πίσω κατά 8,6 μονάδες. 

Αξιοσημείωτη είναι η άνοδος της εκπομπής «ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» σε όλα τα κοινά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ενδεικτικά, η ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύρακο σημείωσε άνοδο +26% στο κοινό 18-54 και 36,6% στις γυναίκες 25-44.

«ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 στο OPEN με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤO ΝΕΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ALPHA Η  «ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ»

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ 

Η «ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ» με τον Χρήστο Φερεντίνο, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τη πρεμιέρα του και συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε τον Μάϊο με πρωτιά. Το δημοφιλές φορμάτ, παραγωγή της Barking Well Media, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, βρέθηκε με άνεση στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο  14,9 %. Την «ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ» παρακολούθησαν  1.130.00 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού, έστω και για 1’.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ κάθε Σάββατο στις 20:00 στον ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο και μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !