Παππάς: Ενισχύονται οι φήμες ότι είναι ο νέος Bachelor! Δείτε πως...

 


Και κάπως έτσι ο Αλέξης Παππάς ενισχύει τις φήμες πως μπορεί να είναι ο νέος Bachelor!

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό πως πρόσφατα ο Αλέξης Παππάς, είχε ένα ραντεβού στον Alpha, αργότερα «έσκασε» η είδηση πως ενώ τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του «The Bachelor», είχαν ξεκινήσει με εργένη τον γοητευτικό Χάρη Συντζάκη, φαίνεται πως δεν ικανοποίησε την παραγωγή και έτσι τα διέκοψαν, με το ίδιο ρεπορτάζ να αναφέρει πως επικρατέστερος για τη θέση του εργένη είναι ο Αλέξης Παππάς, έχει κάνει το ραντεβού του και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία θα παρθεί στην επόμενη εβδομάδα.

Και ορθώς όλοι αναρωτηθήκαμε «μα πώς γίνεται να είναι ο Bachelor αφού ο πρώην παίκτης του Survivor είναι σε σχέση με την γοητευτική Αlessia;».

Φαίνεται πως το ζευγάρι μετά τη συνάντησή του έδωσε τέλος στη σχέση του, γεγονός που αποδείχτηκε από την κίνηση και των δυο τους να σβήσουν από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram τη μια και μοναδική φωτογραφία που είχαν ποστάρει.

Πάνε και τα μονόπετρα, πάνε και οι τρυφερές δηλώσεις… πάνε όλα! Φαίνεται λοιπόν πως ο Αλέξης Παππάς θα αναζητήσει τον έρωτα στο παιχνίδι.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια