Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Δημήτρης Μοθωναίος...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με πλούσιο βιογραφικό και σπουδαίες ερμηνείες, στο θέατρο κυρίως. 

Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για να ερμηνεύσει τον ρόλο του Νικηφόρου στις  «Άγριες Μέλισσες», που τελικά πήρε ο Αναστάσιος Ροϊλός. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι ο Δημήτρης ήταν να περάσει από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού, αλλά δεν το έκανε γιατί έπρεπε να πάει στη Σανγκάη, για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

Τον Δημήτρη Μοθωναίο τον είδαμε τον χειμώνα που μας πέρασε στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, δεν έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού παραιτήθηκε όταν άλλαξε το σχήμα και προστέθηκαν στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Αν τα πράγματα πάνε καλά μέχρι το τέλος, τον ηθοποιό θα βλέπουμε και του χρόνου από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως μου μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έχει δεχτεί πρόταση για να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον τρίτο κύκλο των «Μελισσών».

Γνωρίζουμε ήδη ότι μετά την αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη, του Γιώργου Γάλλου, του Βασίλη Μπισμπίκη, του Σπύρου Σταμούλη και του Ιωάννη Αθανασόπουλου, θα υπάρξουν πέντε καινούριοι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια της ιστορίας.

Ο ένας από αυτούς είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδελφός του Αχιλλέα από τους «Άβαντες», τον οποίο σκότωσε ο Μιλτιάδης όταν μπήκε στο σπίτι των τριών αδελφών Σταμίρη και επιχείρησε να τις δολοφονήσει. Τον Ακύλα, που είναι πιο κακός ακόμα και από τον Βόσκαρη, θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Αναμένουμε με αγωνία να κλείσουν και οι επόμενοι ρόλοι, για τους οποίους θα γίνουν κάστινγκ μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !