ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 ψάχνει παρουσιαστή για την ενημέρωση ...


Στη γύρα βγήκε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM .  

Όπως μάθαμε, το κανάλι ψάχνει άνθρωπο για την ενημέρωση του... Μάλιστα ήδη έχουν γίνει κάποιες προσεγγίσεις  σε "συγκεκριμένους" παρουσιαστές του ενημερωτικού, ώστε αν επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΑΝΤ1 (την  χρονιά 2022-2023)  να κάνουν συμβόλαιο  μόνο για ένα έτος. Δηλαδή τη χρονιά αυτή που μας έρχεται και να αποδεσμευτούν την επόμενη , για να είναι στον ΑΝΤ1.

Για την ώρα οι συζητήσεις είναι σε χαλαρό - φιλικό επίπεδο, κοιτάζοντας την φετινή χρονιά.

Πάντως στο θέμα θα επανέλθουμε σύντομα ...

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Για να μην αποκαλυπτετε ακόμα για ποια ακριβώς θέση στην ενημέρωση γίνεται λόγος, τότε προφανως είναι κάτι μεγάλα και δυο είναι τα πιθανά σενάρια. Ο Παπαδάκης το πρωί και ο Χατζηνικολάου στο κεντρικό. Κάτι μου λέει ότι ίσως να είναι πιο πιθανό το πρώτο και να μιλάμε για συνταξιοδότηση του Παπαδάκη μετά από 32 χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής αυτής. Οψόμεθα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΩΧ, ΒΟΜΒΑΑΑΑΑΑ. Αν και ο Χατζηνικολάου πρέπει να αλλάξει, κούρασε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα μιλάμε για Παπαδάκη και σύνταξη. Ενδιαφέρον πληροφορία. Ο Λιάγκας θα το γλυκοκοιτάξει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν σε περίπτωση δεν είναι στην θέση του Παπαδάκη μπορεί να εξετάζει να βάλει εκπομπή μετά την Φαίη και από το δελτίο του μεσημεριού..
Δεν το γνωρίζουμε απλά υποθέσεις κάνουμε,αν θα έχει και δεύτερη ενημερωτική εκπομπή δεν είναι και απίθανο μιας που έκανε την αρχή με το δελτίο που έβαλε στις 5:30 το πρωί.
Μένει να το δούμε στις επόμενες ημέρες.