Καγιά: To GNTM και το “Dancing with the Stars”

0

Για τον νέο κύκλο του GNTM αλλά και για το “Damcing With the Stars” μίλησε η Βίκυ Καγιά στην Μαίρη Αρώνη και το «Πρωινό». 

«Πρώτη εβδομάδα του Ιούνη έχουμε ραντεβού για δούμε τι θα γίνει, πώς θα γίνει. Θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει έως τώρα στον ΑΝΤ1. Θα πατήσουν πάνω στο DWTS UK, τα κοστούμια θα έρχονται από την Αγγλία.

Αγαπώ πάρα πολύ τον κ. Κωστάλα, αλλά όποιον και να βάλουν στην κριτική επιτροπή, είμαι πολύ σίγουρη για το κανάλι και τις επιλογές του. Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα κάνουν τη σωστή επιλογή, απλά θέλω να ξέρω κι εγώ ποιοι είναι. Κάποια στιγμή ας μου πουν», είπε η Βίκυ Καγιά για το DWTS.

Σχετικά με το GNTM δηλώνει: «Δεν είναι σωστό να περάσω μια βόλτα από το GNTM να δω τι κάνουν, θα δημιουργούσε μεγάλη ανισορροπία. Αν περάσω θα το κάνω όταν στρώσουν τα πράγματα και βρουν τους ρυθμούς τους.Πού θα ήταν η κοπέλα; Στη θέση μου δεν θα ήταν; Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης εμένα με βρίσκει απέναντι. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει τον ρόλο, όχι τη θέση της Βίκυς. Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε, είναι λάθος από τη ρίζα του. Φυσικά και έχουμε μιλήσει, τις έχω ευχηθεί καλή επιτυχία  και ότι χρειάζεται είμαι εδώ.Σαν επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν. Δεν είναι κακή η αλλαγή.  Το όνομά της είχε πέσει πολύ καιρό πριν στο τραπέζι από εμένα, επί καιρού Ηλιάνας.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !