Πάνος Καλλίδης -Survivor: «Ο Σάκης είχε την ίντριγκα»

Στην εκπομπή «The 2Night Show” βρέθηκε ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης . Ο πρώην πικρής του Survivor μίλησε για την οικειοθελή αποχώρηση του ,αλλά και για το «ζευγάρι» Σακη- Μαριαλένα.

Αρχικά ο Πάνος Καλίδης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αυτό που βλέπουμε στο Survivor είναι αληθινό, δεν έχει στηθεί τίποτα. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε έξω και λόγω των δύσκολων συνθηκών πολλαπλασιάζονται. Άξιζε τον κόπο το Survivor. Ο κόσμος έχει την άποψή του και μπορεί να κρίνει για τους μισθούς. Σαν πολίτης, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει στα social media. Όταν εκτίθεσαι Γρηγόρη, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Εμένα δεν με πειράζει. Πριν τρία χρόνια όταν διάβαζα κάτι αρνητικό ή κάποια κακά πράγματα για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια. Τώρα το 2021, εντάξει όλα καλά»!

Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Δεν είναι αδιάκριτο να σε ρωτούν για τα λεφτά. Πήγες σε ένα ριάλιτι και βγήκαν στην φόρα τα ποσά. Δεν ξέρω αν είναι τα αληθινά… Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα, ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, για αυτό αποχώρησα. Στο τελευταίο αγώνισμα έχασα και άρχισα να βρίζω. Δεν το είχα κάνει ποτέ μέσα στο παιχνίδι»!


«Με τον Σάκη Κατσούλη ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι απλό παιδί και ευέξαπτο. Δεν έχει στρατηγική. Τραβάει καψούρα το παιδί και παλεύει για την αγάπη του και να φέρνει νίκες. Μ’ αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα το ήξερε ότι η Μαριαλένα είχε σχέση έξω με τον Λιβάνη. Δεν είναι κακό να είσαι καψούρης. Ο Σάκης έχει μια ευκαιρία στο Survivor να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα που είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Σάκης είχε την ίντριγκα»!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια