Μένει ή φεύγει η Άση Μπίλιου από το STAR;

 Η κάμερα της εκπομπή «Έλα Χαμόγελα» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Άση Μπίλιου που μικησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star.

Η γνωστή αστρολόγος είπε :«ήταν μια χρονιά ζόρικη για εμένα με την έννοια πως ήταν μια χρονιά με πολλή δουλειά. Από τα μέσα Μαϊου μέχρι το τέλος Ιουνίου πιστεύω ότι θα γίνει ένας χαμός στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή οπότε ότι ακούμε από τις 20 Μαϊου και μετά μην το δένουμε κιόλας. Θα έχουμε πολλές ανατροπές»!


«Καλό να πέσουν οι όποιες υπογραφές είναι σίγουρα πριν από τις 20 Μαϊου και σαφώς τον Ιούλιο. Όχι τον Ιούνιο! Που καταλαβαίνεις, όμως, πόσοι θα υπογράψουν μες στον Ιούνιο» πρόσθεσε με χαμόγελο η αστρολόγος στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. «Του χρόνου θεωρητικά, ναι, θα με δείτε. Κάπου θα με δείτε, δεν μπορεί. Ακόμα δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι μου. Θα μιλήσω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα με δείτε και του χρόνου. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι με σιγουριά. Πρέπει πρώτα να υπογράψω κάτι, να συμφωνήσω κάτι».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια