«Έξαψη» spoiler: Η βοήθεια της Μαρίνας στον Μηνά για να μην τον βρει η αστυνομία

0

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της «Έξαψης». Σύμφωνα με το MyTv ο Ορφέας είναι σίγουρος πως ο Μηνάς κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχτηκε η Βίκυ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.Ο ίδιος, μάλιστα, συνεχίζει να πιστεύει στη συνενοχή Μηνά -Ίριδας, πράγμα που η Μαρίνα συνεχώς αμφισβητεί καθώς αρχίζει να πίστευε, πως ίσως κάποιος θέλει να τους ενοχοποιηθεί.

Ο θάνατος της Ίριδας, όμως φέρνει νέα δεδομένα στο προσκήνιο. Οι υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια αρχίζουν να επιβεβαιώνονται και οι υποψίες της Μαρίνας βγαίνουν αληθινές μέρα με την ημέρα. Μάλιστα, τις εικασίες τους δεν συμμερίζεται καθόλου ο Ορφέας, ο οποίος έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της.Ο αστυνόμος είναι σχεδόν βέβαιος πλέον πως εκείνη κρύβει τον Μηνά και τον βοηθάει να αποφύγει τη σύλληψη, εν τω μεταξύ, η απώλεια μνήμης της Βίκυς έχει αρχίσει να τη φτάνει στα όρια της, καθώς ξέρει πως θα θυμηθεί όσα συνέβησαν πριν από το ατύχημα για να βρεθεί η άκρη του νήματος και ίσως μάθουν από ποιον κινδυνεύει και γιατί.


Τις επόμενες μέρες, η Μαρίνα γνωρίζει πια πού κρύβεται ο Μηνάς μιας και ο Κωστής είναι συνεχώς μαζί του πιστεύοντας πως είναι αθώος. Κι ενώ η Αστυνομία στήνει μία επιχείρηση για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από την έφοδο των αστυνομικών.Την επόμενη μέρα, όλα τα δεδομένα αλλάζουν ξανά, όταν η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με μία ανάμνηση που σοκάρει τόσο την ίδια όσο και τη Μαρίνα. Ίσως όλο αυτό το διάστημα να κοίταζαν προς τη λάθος κατεύθυνση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !