Άγριες Μέλισσες spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις

0

 


Στις 3 Ιουνίου αναμένεται το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η Μυρσίνη παθαίνει σοκ με την αλήθεια και καταρρέει. Η οργή της απέναντι στα κορίτσια είναι μεγάλη και ανεξέλεγκτη. Διψάει για εκδίκηση και αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας ένα αδίστακτο σχέδιο. Θέλει να τις κάνει να πληρώσουν. Το μένος της για την Ασημίνα που μπήκε νύφη στο σπίτι τους είναι μεγάλο.

Πριν προλάβει η Μυρσίνη να αποκαλύψει στον Δούκα όσα έμαθε στις Άγριες Μέλισσες, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη για τον θάνατο του Θέμελη. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξανά με την υγεία του τον οδηγεί σύντομα εκτός φυλακής και στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Και εκείνος, όμως, μαθαίνει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ορκίζεται εκδίκηση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη γνωρίζουν την αλήθεια και φοβούνται πως θα χρησιμοποιήσουν πάλι τις αδίστακτες μεθόδους τους για να τις τιμωρήσουν. Προσπαθούν, όμως, να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το μίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αναλαμβάνουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να τους ηρεμήσουν πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση. Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη και αποφασισμένη για όλα να αντιμετωπίσει τον Δούκα. Σύντομα κι εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο Σεβαστός θα κάνει τα πάντα για να τις εκδικηθεί. Περισσότερο, όμως, φοβούνται την οργή της Μυρσίνης.

Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης στις Άγριες Μέλισσες και τις τρεις αδελφές Σταμίρη στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !