Από Γενάρη το βραδινό project του Σεφερλή στον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει τους τελευταίους μήνες ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζοντας το 5Χ5 και καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν που η διεύθυνση του σταθμού του έχει δώσει το πράσινο φως αποφασίζοντας να συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 δεν θα είναι μόνο για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, αλλά έχει και ένα ακόμα project που ο ίδιος έχει αποκτήσει και θέλει να βγάλει στον αέρα.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε η πανδημία του κορονοϊού το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να είχε βγει πριν από μήνες… και μάλιστα από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον ΣΚΑΪ. Τι είναι αυτό; Πολλά έχουν γραφτεί αναφέροντας πως πρόκειται για ένα show παρουσία κοινού και τον Σεφερλή να κάνει… τα σεφερλικά του, που όπως έχει θεατρικά αποδειχτεί αρέσουν σε μεγάλη μερίδα του κοινού.

Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Σεφερλής έχει αποκτήσει τα δικαιώματα μίας πολύ πετυχημένης ιρλανδικο-βρετανικής κωμικής σειράς με τίτλο «Mrs Brown’s Boys», που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο, συνεχίστηκε σε βιβλία και τελικά κατέληξε στη συχνότητα του BBC κερδίζοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο επίκεντρο της ιστορίας μία μητέρα που ανακατεύεται πολύ… πάρα πολύ… πάρα πάρα πολύ στις ζωές των γιων της, ενώ η έκπληξη είναι ότι την πρωταγωνίστρια ενσαρκώνει άντρας, όπως εννοείται ότι θα κάνει και στην ελληνική μεταφορά της σειράς ο Μάρκος Σεφερλής.

Τώρα, όσον αφορά το κοινό στο στούντιο, η κωμική σειρά γυρίζεται μπροστά σε κοινό που από τα… ιδιαίτερα αστεία που ακούγονται γελά, παρασύροντας και το τηλεοπτικό κοινό. Να σημειωθεί πως η σειρά έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές και αρκετά βραβεία, αλλά έχει αποσπάσει και άλλα τόσα αρνητικά σχόλια για το… ιδιαίτερο… χιούμορ της, με αρκετούς να το έχουν χαρακτηρίσει «χοντροκομμένο»!

Ακόμα κι αυτό βέβαια δηλώνει την πετυχημένη πορεία του αφού και στην τηλεόραση πρέπει να σε αγαπάνε… ή να σε απεχθάνονται… αρκεί να βλέπουν για να σχολιάζουν. Και το σίγουρο είναι πως η πρωταγωνίστρια αλά Σεφερλή δεν θα περάσει αδιάφορη. Επιθυμία του ίδιου του ηθοποιού αλλά και του ΑΝΤ1 είναι η  ελληνική απόδοση της «Mrs Brown’s Boys» με τον Μάρκο Σεφερλή να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, κάπου στα μέσα Ιανουαρίου και μία φορά τη βδομάδα οι τηλεθεατές να παρακολουθούν το… ιδιαίτερο χιούμορ της… και τα καμώματά της…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ότι έχει αποκτήσει δικαιώματα δεν σημαίνει τίποτα. Πάλι τα σεφερλικά του θα κάνει. Όπως και σε όλα τα γνωστά θεατρικά που πήρε και τους άλλαξε τα φώτα (Το σώσε, ο Ηλίας του 16ου, κλπ). Όσον αφορά το κοινό, στην Ελλάδα κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει γυρίσει σειρά με ζωντανό κοινό όπως γίνεται για πάρα πολλά χρόνια με τις κωμωδίες στο εξωτερικό. Δύσκολο να γίνει τώρα. Ιδίως αν ο Σεφερλής δεν περιοριστεί μόνο στο βασικό ρόλο και θελήσει να παίξει κι άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !