Μοντέρ: Η επιστροφή της Μενεγάκη,η OPEN Καινούργιου, παρασκήνιο «Σπίτι με το MEGA» και το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ANT1

0

Καλησπέρα φίλοι μου,ελπίζω να σας βρίσκω καλά έπειτα και από τις νέες χαλαρώσεις στην χώρα μας. Χωρίς παραπάνω καθυστερήσεις όμως,πάμε να ξεκινήσουμε. 

Και ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα τρέχουν και σχεδον καθημερινα  εχουμε νέες αποκαλύψεις  για το  μέλλον των εκπομπών,η επιστροφη της Ελένης  Μενεγάκη φιγουράρει στην πρώτη θέση. Είναι το φλεγον θέμα από την μερα που ανακοινωθηκε η επιστροφη της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το ένα ονομα μετά το άλλο ακούγεται πως θα ενταχθει στο team της,ωστόσο τιποτα ακόμη δεν εχει κλείσει. Όπως ειμαι σε θεση να μαθαίνω,η παρουσιαστρια κανει το ένα ραντεβου μετα το άλλο ακριβώς για αυτό τον λόγο ,να βρει τα πρόσωπα που τοσο η ιδια θα νιώσει ασφαλεία και σιγουριά,αλλά και για να φτιαξει μια εκπομπή που να είναι  αντάξια σε αυτό που κάνει τόσα χρόνια  με MEGA- λη επιτυχία. Το μόνο σιγουρο είναι πως οι άνθρωποι που θα την πλαισιώνουν θα είναι άτομα τα οποία μπορεί να στηριχθεί με κλειστά μάτια. (βλέπε Κουτσογιαννόπουλο που η προσθήκη του είναι σχεδόν σίγουρη) . Το slot 1-4 είναι το επικρατέστερο.

Και ερχόμαστε στην Κατερίνα  Καινούργιου που την ήθελαν να αποχαιρετά το Ανοικτό Καναλά -μιας και πλέον δεν ανήκει εκεί ο Νίκος Κοκλωνης οπότε η σύνδεση ήρθε και έδεσε-. Αλήθεια όμως ποιος πίστεψε σε αυτή την μεταγραφή,τόσο η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα άφηνε με τίποτα τον Θέμη Μάλλη ,όσο και ο ίδιος δεν θα άφηνε την Κατκεν να του φύγει από τα «χέρια»,αφού είναι μια παρουσιάστρια που σχεδόν καθημερινά τερματίζει πρώτη και έχει χτίσει το δικό της κοινό με το οποίο δίνει ραντεβού συγκεκριμένη ώρα.Και βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα πήγαινε σε ένα σταθμό που θα έδινε lead in σε μια άλλη εκπομπή και δε ίδιου περιεχομένου. Όπως λέει και ο Μουτσινας είναι η Κουιν της πρωινής ζώνης .Είτε αρέσει είτε όχι,δεν μπορεί να το αμφισβητήσει  κανείς.

Και επιστρέφω στο MEGA για να ξεκαθαρίσουμε τι μέλλει γενέσθαι με μια πιθανή μουσική εκποπή που ακουγόταν πως ψάχνει ο σταθμός για την νεα τηλεοπτική  σεζόν. Δεν υπαρχει τουλάχιστον για το πρωτο μισό της σεζον καποια σκεψη ή ακόμη και κάποιο πρότζεκτ που να θελουν οι ιθύνοντες να βγαλουν στον αερα,-ειδαμε την έγινε και με την εκπομπή που προοριζοταν για τον Ρέμο-. Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως το «Σπίτι με το MEGA» θα συνεχίσει να μας διασκεδάζει και του χρόνου ως εχει και χωρίς την προσθήκη κάποιου κεντρικού παρουσιαστή. Πέραν αυτού, είναι ομολογουμένως μια πολύ ωραια μουσική εκπομπή η οποια κέρδισε τους τηλεθεατές εν μεσω καραντίνας αφού η διασκέδαση και η χαλάρωση έλειπε σε αυτές τις  δύσκολες στιγμές που ζήσαμε.

Το Game Of Chefs φαίνεται να είναι το νέο μαγειρικό ριάλιτι που κλειδώνει ο ANT1 για το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές της νέα σεζόν. -τρεις αναγνωρισμένοι σεφ βαθμολογούν ερασιτέχνες μάγειρες που διεκδικούν το τελικό έπαθλο μέσω σειράς δοκιμασιών-.Ένα συνοθύλευμα από το μαγειρικό ριάλιτι του Star αλλά και από μουσικά σοου (βλέπε The Voice). To όλο project θα μπορούσε να σημειώσει επιτυχία αν βέβαια ο ANT1 κάνει έξυπνα βήματα και στην θέση των Chefs βάλει πρόσωπα που όχι μόνο είναι καλοί  σε αυτό που κάνουν ,αλλά έχουν και ένα Α τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Να σας  θυμίσω μάλιστα πως στην αρχή των επεισοδίων του φετινού MasterChef,ο Σωτήρης Κοντιζάς με χιούμορ είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως εκεινος έχει υπογράψει ήδη για την νέα σεζόν ,με τον δεύτερο να μην απαντάει και να γελά αμήχανα. Αν όντως ισχύει πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Star,τότε η πιθανή μεταγραφή του στο σταθμό του Αμαρουσίου θα ήταν μια πολύ καλή και έξυπνη κίνηση. Ο γνωστός σεφ έχει χιούμορ και είναι αρκετά αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό ,όποτε μια τέτοια προσθήκη θα είναι στα πλεονέκτημα του ριάλιτι. Ιδωμεν...

Και επειδή μέσα από αυτή την στήλη πλέον καταλαμβάνεται πως θέλω να αναφέρομαι και σε κοινωνικά θέματα τα οποία μας κάνουν πολλές φορές εντύπωση αλλά και να αναρωτιόμαστε αν τελικά ο κόσμος θα αλλάξει,αυτό  θα κάνω και σήμερα. Θα ήθελα να γράψω κάτι και για την υπόθεση απόπειρας βιασμού της νεαρής κοπέλας από τον 22χρονο φοιτητή στην Ν.Σμύρνη . Είναι πραγματικά λυπηρό να συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά που έχουν κυρίως με θύματα γυναίκες. Πιο λυπηρό όμως είναι το γεγονός πως νεαρά παιδιά μπαίνουν στην διαδικασία να προχωρήσουν  σε τέτοιου είδους περιστατικά. Χωρίς να θέλω να θίξω τον φερόμενο ως δράστη αλλά και την οικογένεια του,το μόνο που θέλω να πω είναι πως είναι ένα γεγονός που έγινε και αν δεν μιλούσε η νεαρή κοπέλα τότε ο 22χρονος θα προχωρούσε στο επόμενο του «θύμα». Το θέμα είναι να μιλάμε ,όλοι οι άνθρωποι είτε γυναίκες είτε άντρες. Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να καθαρίσει από τέτοιου είδους άτομα που πολλές φορές στην προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν το «σχέδιο» τους ,γονείς χάνουν τα παιδιά του -υπόθεση Τοπαλούδη-. 


Και κάπου εδώ να σας ενημερώσω πως αυτή θα είναι και η τελευταία στήλη ΜΟΝΤΕΡ στο tvnea.com.Κακό υπόλοιπο και να προσέχετε τους εαυτούς σας!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !