Αυτό είναι το Golden keyhole της Σοφίας Παυλίδη που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στις αισθησιακές ταινίες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Σε μια εποχή που όλα είναι μονοδιάστατα που η ρουτίνα μας έχει καλυφθεί από στρες και αγωνία για το μέλλον σε μια εποχή που επικρατεί η αποξενώση και ο κοινωνικός  περιορισμός, η Σοφια Παυλιδη μαζί με τις φίλες της έρχονται να ανατρέψουν όλο αυτο το σκηνικό. 

Το Golden keyhole μια δημιουργία από τη Σοφία παυλιδη και τις φίλες της, που έρχεται έρχεται να μας αποδείξει πως αν πιστέψεις σε κάτι αν έχεις όραμα, πίστη και μια δυνατή ομάδα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Θα δούμε μεγάλες παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό και  σε λιγες μερες θα δημοσιευθούν και οι  πρώτες ταινίες της νεας ελληνικης εταρείας αισθησιακών ταινιών . 

Ταινίες μεγάλης διαρκείας σε ευρώπαικά πρότυπα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από παραγωγές μεγάλων εταιρειών ανα το κόσμο. Η Σοφια Παυλιδη ενσαρκώνει το ελληνικό δαιμόνιο και ταμπεραμέντο  που σε συνδυασμό με τη δύναμη της ελληνικής κουλτούρας και παρέας αποδεικνύει πως αν νέα κορίτσια συνειδητοποίημενα, έξυπνα και πανέμορφα ενωθούν μπορούν να κατακτήσουν κάθε κορυφή. Η ηθοποιός και επιχειρηματιας, Σοφια Παυλιδη έρχεται με τη νέα της εταιρεία να πρωτοπορήσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στα επόμενα χρόνια .Το σίγουρο είναι πως θέτει ψηλά το πήχη και το μέλλον αναμένεται τουλάχιστον συγκλονιστικό. 








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !