Οι πρωτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Στον μεγάλο τελικο του Σαββάτου πέρασα η Κύπρος με την  Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo. Ο απεσταλμένος  της εκπομπής «Φωλια των Κού-Κου- Ισίδωρο Φίκαρη βρέθηκε στο Ροτερνταμ όπου και πήρε δηλώσεις από την τραγουδίστρια αλλά και τον CEO της Panik Record Γιώργο Αρσενάκο.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα! Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση. Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε από την πλευρά του: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια