Eurovision-Στεφανία: «Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»

0

Συνέντευξη Τύπου έδωσε η Ελληνική Αποστολή  στη Eurovision με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την ομάδα της.Η νεαρη τραγουδίστρια μιλησε γι το πως νιώθει αλλά και για την όλη εμφάνιση που θα δούμε στον τελικό στις 2/ Μαΐου.

Για το αν είναι ευχαριστημένη από την δεύτερη πρόβα και αν ήθελε να αλλάξει κάτι, είπε: "Είμαι τόσο χαρούμενη. Πήγαν όλα τέλεια στην δεύτερη πρόβα. Στην πρώτη πρόβα, όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζαμε την σκηνή και είχαμε όλοι το άγχος. Στην δεύτερη πρόβα όλα πήγαν τέλεια και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό".

"Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και δεν παρεκκλίναμε από το αρχικό μας πλάνο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήραμε το ρίσκο για τον εικονικά εφέ και είναι κάτι που δεν έχει ξανά γίνει άλλα πήγαν όλα καλά".

Για το φόρεμα της είπε: "Το φόρεμα είναι του Βρεττού Βρεττάκου και νιώθω σαν την Jenifer Lopez όταν το φοράω. Το αγαπώ πολύ αυτό το outfiit".

Ενω για το ποια είναι η αγαπημένη της συμμετοχή της Ελλάδας απάντησε την Έλενα Παπαρίζου με το Number One.

Τέλος, στην ερώτηση αν ερχόταν πρόταση από την Ολλανδία για να την εκπροσωπήσει σε κάποιον επόμενο διαγωνισμό  απάντησε: "Οποιαδήποτε χώρα και να ερχόταν να μου ζητήσει να την εκπροσωπήσω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά, γιατί πραγματικά αυτό είναι το όνειρό μου. Τώρα όμως είμαι με την Ελλάδα, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να την εκπροσωπήσω", τελείωσε την συνέντευξη Τύπου δίνοντας αυτή την απάντηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !