Ματιάμπας: «Φώναζε ο υπάλληλος… τι κάνετε όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, βγείτε έξω»

Μια εφο’λης της ύλης συνέντευξη πρόκειται να παραχωρήσει ο Ησαίας Ματιάμπα απόψε στο «Μουσικό Κουτί» . Μεταξύ άλλων ,ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται την ρατσιστική αντιμετώπιση που βίωσε από αστυνομικούς.

«Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται;», είπε αρχικά ο Ησαϊας Ματιάμπα.


Ο Ησαϊας Ματιάμπα πρόσθεσε επίσης: «Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το κλείνει η πόρτα είναι… μαμά, μακάρι στη ζωή να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε δεν είναι κάτι κακό, το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια